Selamlar , strat kasa gitarıma custom yapıyorum ve gitarımın mid. Manyetiğinin kapağını deliksiz ( düz nikel) kapakla değiştirmek istiyorum ( teledeki gibi düşünün ) fakat bulamıyorum yardımcı olabilicek var mı
Işte bu tele için , volkan abi ( volkan özdemir ) telenin kapağının olmayacağını söylediGitar Manyetik Kapakları Sitede ki en ucuz olan bu. Güvenerek alabilirsiniz
Öyle gözüküyor, son çare kalıp sanayiye gidip plastik olanını götürüp aynının nikelini kalıp alabilir misiniz diye sorucamstratlar için böyle bir kapak bulamayacaksınız anca plastik olanlardan bulabilirsiniz
Bunlar sadece manyetikler ama yinede ilginiz için saolun
Keşke siyah olsaydı , siyah olsaydı direk alırdım , ne yazıkki gümüşşöyle birşey var - tıklayın.
aynen sonuç büyük ihtimal deliklli siyah plastik gibi gözüküyorNickel bulman cok zor.Trisonic coverleri nickel ama onlar delikli ve single lardan daha buyuk, strat pickguard yuvalarina sigmaz![]()
3Pcs 82X18Mm Zilveren Plastic Gesloten Gitaar Single Coil Pickup Covers - AliExpress 18
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
dipnot: Kaliba verceginiz parayla Amerika'dan fender custom shop gitar getirtebilirsiniz.
Dediğim doğru dostum kalıba milyarlar harcayabiliyorlar helede bu nikel gibi bir malzeme olunca kum yok enjeksiyon vs vs vs vs uzar gider o yüzden yapabileceğiniz şu var bir tornacı frezeci farketmez bulup bu parçanın aynısını dökümden yaptırabilirsin ya da çelikten sonra onu her sanayide olan kaplamacıya götürüp nikel krom brom altın elmas bor ne istiyorsan artık kaplattırabilirsinNickel bulman cok zor.Trisonic coverleri nickel ama onlar delikli ve single lardan daha buyuk, strat pickguard yuvalarina sigmaz![]()
3Pcs 82X18Mm Zilveren Plastic Gesloten Gitaar Single Coil Pickup Covers - AliExpress 18
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
dipnot: Kaliba verceginiz parayla Amerika'dan fender custom shop gitar getirtebilirsiniz.
Peki acaba bunu siyah yapabilir mi çünkü aldığım diğer kapaklar siyah nikelDei
Dediğim doğru dostum kalıba milyarlar harcayabiliyorlar helede bu nikel gibi bir malzeme olunca kum yok enjeksiyon vs vs vs vs uzar gider o yüzden yapabileceğiniz şu var bir tornacı frezeci farketmez bulup bu parçanın aynısını dökümden yaptırabilirsin ya da çelikten sonra onu her sanayide olan kaplamacıya götürüp nikel krom brom altın elmas bor ne istiyorsan artık kaplattırabilirsin
Peki acaba bunu siyah yapabilir mi çünkü aldığım diğer kapaklar siyah nikel
Gitar Manyetik Kapakları
Gitar Manyetik Kapakları gibi
freze ne için lazım olacak acaba 😀Tabikide yapılır sadece gidip kafa bir usta bulman malzeme sağlaman ve biraz konuşup çizimi göstermen ya da fotoğraf (anlaması için) ardından ufak ateşle yapar ben bile yapabilirdim fakat frezem yok 😂😂
Hacım o kapaakların içini delikleri milimetrik olarak nasıl deleceğiz cetvel?metre? 🤣😂😂freze ne için lazım olacak acaba 😀
Ne bilim abi ya ben eski kafa normal delikli koyup şablon olarak kullanılır diye düşündüm 😁 artık bir çıkış yolu bulmak istiyorum çok sıktı ve yordu bu durumHacım o kapaakların içini delikleri milimetrik olarak nasıl deleceğiz cetvel?metre? 🤣😂😂
Hahaha sen dediğimi yapmaya çalış ama yılma unutma zor iştir başarıNe bilim abi ya ben eski kafa normal delikli koyup şablon olarak kullanılır diye düşündüm 😁 artık bir çıkış yolu bulmak istiyorum çok sıktı ve yordu bu durum
Şuan fason üretim yapan frezeci araştırıyorumHahaha sen dediğimi yapmaya çalış ama yılma unutma zor iştir başarı