Selamlar. Bir tüketim atağı neticesinde meşhur crystal clear tonu için strat almaya karar verdim. Elimde zaten 3 gitar var ve haftada 2-3 kere anca dokunuyordum. Hal böyle olunca hanım tarafından aforoz edilmemek adına f/p ürünü bir strat aramaya koyuldum. Uzun zamandır da (10 seneye yakın) piyasaya bakmadığım için model isimleri vesaire hep değişmiş ve zaten bildiğim de pek bir şey kalmamış.
Bütçe 30k da olabilir 70k'da olabilir. Suhr alamam ama ne kadar mantıklı geldiğine göre esnetebilirim bütçeyi yani. 2. el mex. fender alıp geçsem mi, 72k'ya sarı sitede USA ap ii var, PRS'nin sss modelleri beğeniliyormuş gibi gibi bir sürü seçenek çıkıyor. Bir de 9'' inch'in altında sap radius'u istemiyorum. Olayın özeti bu.
Siz olsanız ne yapardınız, aklınıza gelen model var mı, ne dersiniz?
Bütçe 30k da olabilir 70k'da olabilir. Suhr alamam ama ne kadar mantıklı geldiğine göre esnetebilirim bütçeyi yani. 2. el mex. fender alıp geçsem mi, 72k'ya sarı sitede USA ap ii var, PRS'nin sss modelleri beğeniliyormuş gibi gibi bir sürü seçenek çıkıyor. Bir de 9'' inch'in altında sap radius'u istemiyorum. Olayın özeti bu.
Siz olsanız ne yapardınız, aklınıza gelen model var mı, ne dersiniz?