Atari salonunda zevkle oynadığım en son street fighter buydu.Hala da açar oynarım.Bence en efsane street fighter buydu.
Street fighter 3 new generation
Aynen sf ziyan oldu grafik mrafik dalgasina , oyunun dinamigi hic iyi degil , kombolar tatsiz ama hala icimde bir sevdadir arcade oyunlarin cogu . o oyunlarda ustalik ve zeka gerekiyordu ,jeton gidecek korkusuyla ter atardik resmen oynarken. mustafali da 3 jetonla bitiriyordum mesela , o oyunu tek jetonla bitirmeye kastigim kadar ders calissam öss de ilk 10 a girerdim 🙂 simdilerde ne oynayan kaldi ne oynanacak dogru düzgün bir salon. Adanada acmislar bir atari salonu , lüks böyle kizlar falan da geliyor , jeton da epey pahali ama gel gör ki oyunlarin cogu 3 boyutlu arcade oyunlari , street fighter var ama uzun toplu kollardan takmislar , onla oynanir mi be kardesim ! hic mi oynamadin derler adama . bir de rakip sikintisi var , fakat online oynayacak fightcade diye bir platform var , genelde türkler doldurmus sf2 odasini , arada girip oynuyorum , oynayanlar varsa gelsin oynayalim forum ahalisi olarak 🙂Bozuldu SF. O 2 ve 3'deki hava kalmadı. Bambaşka bir oyun oldu. Pek çok film ve bilgisayar oyunu gibi SF da teknoloji kurbanı oldu. Ama son 7-8 yıldır oynayanlar böyle düşünmeyeceklerdir elbette. Biraz da eski anılar dürtüyor tabi bizi. Okuldan kaçıp atari salonuna gidip jeton olmadan içerde 3 saat kalmayı başaran ilk nesildik biz. Hani şu geçemiyorsan ben geçeyim diye makina makina dolaşan nesil 🙂
Hocam amcamı tarif ettiniz o da o jenerasyondan 🙂ankarada fantasyland takım elbiseli adamlarla doluydu bir ara (ben dahil). oynayan dolu 😀
Aynen sf ziyan oldu grafik mrafik dalgasina , oyunun dinamigi hic iyi degil , kombolar tatsiz ama hala icimde bir sevdadir arcade oyunlarin cogu . o oyunlarda ustalik ve zeka gerekiyordu ,jeton gidecek korkusuyla ter atardik resmen oynarken. mustafali da 3 jetonla bitiriyordum mesela , o oyunu tek jetonla bitirmeye kastigim kadar ders calissam öss de ilk 10 a girerdim 🙂 simdilerde ne oynayan kaldi ne oynanacak dogru düzgün bir salon. Adanada acmislar bir atari salonu , lüks böyle kizlar falan da geliyor , jeton da epey pahali ama gel gör ki oyunlarin cogu 3 boyutlu arcade oyunlari , street fighter var ama uzun toplu kollardan takmislar , onla oynanir mi be kardesim ! hic mi oynamadin derler adama . bir de rakip sikintisi var , fakat online oynayacak fightcade diye bir platform var , genelde türkler doldurmus sf2 odasini , arada girip oynuyorum , oynayanlar varsa gelsin oynayalim forum ahalisi olarak 🙂