Stüdyo Gitarı Alınır Mı?

Merhabalar. İkinci el gitara yöneleyim derken bir stüdyoda (şuan ismini versem çoğunuzun bileceği bir stüdyo) uygun fiyata gitar buldum. Fakat stüdyoda hor mu kullanılmıştır nasıldır nedir bilemedim.Çalmıştım ve rahat gelmişti gitar. Daha önce bu işi tecrübe etmiş arkadaşlar var mı?

Çalımı rahat ve gitar jack girişinde vs. bi problem yok. Gitarın teknik konularına hakim değilim ve iç problemleri olabilir mi diye düşündüm. Potans ve manyetiklerde de sorun yoktu.

Stüdyo çok bilinen bi stüdyo ve çok kişi kullanmıştır o gitarı. Herhangi problemi yok ama içime sinmedi pek. Ben de burada bir sorayım dedim.Sanırım almaya cesaret edemeyeceğim.

Bilakis Bakım yapılmayan ve kullanılmayan gitarda helede ortamı kotuyse pasından fret çatlamalarına tonla sıkıntı olasılık. Ama çok kullanılmak demekte kozmetik riski demek. Helede az gitarlı ama yoğun stüdyoysa . Gitarın kozmetiğinde sizi rahatsız edici durum yoksa canınızı sıkmadan alabilirsiniz bence. Kendi studyomuzda yıpranmadan dolayı perte çıkan gitar gormedim ama kirada üstünden araba geçirtilenini gördüm.

Geri