Stüdyo kulaklığını önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan Efe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.400-1.500 lira arası ''iyi bir kulaklık'' olduğunu pek sanmıyorum, idarelik derseniz o zaman anlaşılabilir. Bir de o paraya alacağınız her kulaklık zaten birbirinin kopyası gibi olacaktır, aralarında teknik farklar olacağını sanmam, bu yüzden bu bütçede daha çok rahat edeceğiniz bir kulaklık almanız sizin yararınıza olur çünkü bu fiyatlardaki kulaklıklar 1 saatin sonunda insanda kafa bırakmıyor. O yüzden fiziksel olarak mağazaya gidip bakının ve en rahat edeceğiniz kulaklığı bulup almaya çalışın, emin olun biz burada önersek dahi çok bir fark olmayacak çünkü teknik olarak hepsi birbirinin kopyası gibi arayacağınız şeyin sizin ergonominize uyması ve konfor olması gerekli.

1.400-1.500 lira arası ''iyi bir kulaklık'' olduğunu pek sanmıyorum, idarelik derseniz o zaman anlaşılabilir. Bir de o paraya alacağınız her kulaklık zaten birbirinin kopyası gibi olacaktır, aralarında teknik farklar olacağını sanmam, bu yüzden bu bütçede daha çok rahat edeceğiniz bir kulaklık almanız sizin yararınıza olur çünkü bu fiyatlardaki kulaklıklar 1 saatin sonunda insanda kafa bırakmıyor. O yüzden fiziksel olarak mağazaya gidip bakının ve en rahat edeceğiniz kulaklığı bulup almaya çalışın, emin olun biz burada önersek dahi çok bir fark olmayacak çünkü teknik olarak hepsi birbirinin kopyası gibi arayacağınız şeyin sizin ergonominize uyması ve konfor olması gerekli.
Hocam aklimda 2 tane var hani butcem cok sınırlı

1. Behringer HPM1000 BK
2.Behringer HPX2000

Hani tonlar cok mu kotu olur

Bence gamer kulaklıklarına bak. Onların farklı eq ayarları falan oluyor, kurcalarsın. Gitar çalarken işine yarar.

Studyo kulaklığına boşuna masraf etme, mix master vs yapmayacaksın sonuçta.

Biraz daha araştır ama studyo kulaklığı falan nedir ne değildir.

1.400-1.500 lira arası ''iyi bir kulaklık'' olduğunu pek sanmıyorum, idarelik derseniz o zaman anlaşılabilir.
Evet o fiyatlara zor bulunur 'iyi kulaklık'. Hele ki sıfır arıyorsan. Tavsiyem işin acil değilse biraz daha para biriktirip 2. elde temiz kullanılmış sorunsuz çalışan Audio Technica ATH M20x veya o segmentte kulaklık bakabilirsin.

1. Behringer HPM1000 BK
2.Behringer HPX2000
Behringer marka stratejisi olarak bilinen markaların yüksek fiyatlı ürünlerinin kopyalarını satıyor piyasada. İyidir kötüdür demiyorum. Bilgi amaçlı yazdım.

Ben Behringer'in 2000'li bir modeline sahibim (HC2000 sanirim en ucuz modeli) asla onermem. Kafama kulagima gore hic konforlu degil. Ses olarak ta super genis frekans araligina falan da sahip degil. Gereksiz bass eklemeyen her ucuz kulaklik isini gorecektir.

Kulaklik ile gitar calmaktan hic hazetmiyorum. Kucuk bir alanda cocuk uyanmasin diye bir iki kullandim. Sonra gitar calmam daha iyi dedim.

adam audio h200 kulaklığım var normal gamer kulaklığı ile pek fark hissetmiyorum boşuna 12 bin tl vermişim gibi hisettirdi, aşırı konforlu ona bir şey diyemem ama sadece gitar çalmak içinse normal bi pc kulaklığı işinizi görür

Arkadaşlar elimde normal oyuncu kulaklığı var peki mesela ses kartı programımdan dinleyebilirmiyim dönüştürücüye gerek kalmadan. Anlık olarak

Arkadaşlar elimde normal oyuncu kulaklığı var peki mesela ses kartı programımdan dinleyebilirmiyim dönüştürücüye gerek kalmadan. Anlık olarak
Dönüştürücü illa ki gerekecek, zaten 1.500 liraya alacağınız kulaklıkta da gerekecekti. Bir tane dönüştürücü alıp kablo ile bağlayacaksın aynı şekilde. 3.5-6.3 dönüştürücüsü gerekecek, Girişi 3.5 çıkışı 6.3 olacak şekilde.

Geri