Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ses kartı için biraz tecrübe gerekiyor. Amfi gibi tak çalıştır mantığı yok. Amfi ile 2dk süren süreç ses kartında yok bilgisayarı çalıştır. İnputu ayarla. Kulaklığı hoparlörü ayarla. 300 tane presetten ton seç derken 30dk'dan fazla sürebilir.
Başlangıç aşaması için konuşuyorusunuz, anladım haklısınız. Bir de biraz abartmadık mı 30 dakika diyerek ? Belki amfi kullanmaktan bi 5-10 dakika fazlası vardır o kadar.
Kendinize gelin beyler. Yanlış bilgiyle dolduruyorsunuz başlığı. 30dk mış, 10 dakikaymış. Bilmeyen insanlar da okuyor başlıkları yanlış yönlendirmeyin. Benim kartın ısınması sadece 45dk, preset seç vs derken 2 saati buluyor ses kartının çalışması.
Kendinize gelin beyler. Yanlış bilgiyle dolduruyorsunuz başlığı. 30dk mış, 10 dakikaymış. Bilmeyen insanlar da okuyor başlıkları yanlış yönlendirmeyin. Benim kartın ısınması sadece 45dk, preset seç vs derken 2 saati buluyor ses kartının çalışması.
Yapma hocam, benim laptop dizel zaten kışın sıkıntılı bujiler ısınmıyor ısınmayınca da zor çalışıyor bir de buna ses kartı taksam yağ yakma problemi de mi olacak ?
Bir kaç gün sonra ses kartı ile gitara başlayan arkadaşımızın "-Gitardan cızırtı geliyor", "-Ses boğuk", "-Dip gürültüsü oluyor", "-Hoperlörden ses gelmiyor", "-tonlar beni tatmin etmiyor.." şeklindeki mesaj bombardımanına hazır olun.
Ben Finlandiyadan Neural Dsp ürünleri getiriyordum kaçak, sonra beni alıp içeri attılar niçin? İtalyan malına imtiyaz veriliyor, sokaklarda dağıtılıyor. Finlandiya malına yok. İtalyan malına para vermezsen gitar çalmak yok dediler.
Ben Finlandiyadan Neural Dsp ürünleri getiriyordum kaçak, sonra beni alıp içeri attılar niçin? İtalyan malına imtiyaz veriliyor, sokaklarda dağıtılıyor. Finlandiya malına yok. İtalyan malına para vermezsen gitar çalmak yok dediler.
Arkadaşım, ben sana onu mu diyorum? Kendin diyosun işte kaçak diye. Neural DSP dediğin zaten Mardin üzerinden eşek sırtında geliyo. Jandarma da biliyo ama bişey yapmıyo.
Ondan sonra, vur etiketi gümrükte, hop bin dolar.
Sen de diyosun ki, polis ayrımcılık yapıyo, öbürsüleştiriyo. Öyle diil işte o işler. Sonuçta Japon da olsak, İtalyan da olsak hepimiz Türküz 🇹🇷 Önce burda anlaşalım.
Presonus itwo audiobox ses kartım var, ipad a16 tablete ses kartını bağlıyorum. Garageband uygulaması üzerinden input u bias fx2 seçiyorum burada harika ücretsiz tonlar var. Kulaklık olarak çocuklara oyuncu kulaklığı almıştım mikrofonlu 2 alana 3. bedavaya geliyordu mikrofonlu model. Sesi gayet tatminkar. Rampage rm k90 modeli. Beni gayet mutlu ediyor.
Not:Setup kurmam 2 veya 3dakika.
Kulaklık fiyatı şu an 1399tl görünüyor. Yazın biraz terletiyor, kulaklık böyle bir şey, çok rahat değil elbette. Evde herkes uyuduktan sonra gönlümce çalıyorum. Hayatta en çok haz aldığım şey.