Bir de o çalışmayan enstrüman kabloları yok mu yahu altı üstü bir kablo onu da güzelinden al bari zaten olan elektro gitarlar niye anlamam ama en dandik aletlerin bile 5. sınıf olanından ve sıfır ayarsız. Bir keresinde kendi gitarımı getirememiştim oradaki gitarların durumu: Tellerle perde arası 1 cm neredeyse bend yaptığında bütün parmakların üstteki telin altına giriyor filan rezalet. Dediğim yerler de taksim de 25-30 tl saati olan yerler. Abd'de aynı saat parasına süper kaliteli yerler var. Adamlar üstüne japon/amerikan gitar koyuyorlar. Stüdya'da kullanılmış jackson usa soloist ilanları görüyorsun satılık. Düşün, buradaki cort'un en alt modelini bile koymayıp gipson tarzı çakma üstüne çakma gitarları koyuyor, herif sl1 koyuyor stüdyosuna.
Sanırım bu tür yerler kira yüksek diye başka yerlerden kar ediyor. Güzel lambalı amfisi, kablosu olmayan yere gitmeyin 3-5 tl fazla verin 1-2 saatlik keyfinizin içine edilmesin. Zaten ortak ödeniyor fazla birşey fark ettirmiyor adam başı.
Sert müzik için soruluyorsa, gitmedim ama kullanılan ekipmanlar ve yorumlara göre konuşuyorum:
Ankara'da retro var zaten herkes bir kere uğramış buradaki Ankara tayfasından anladığım kadarıyla Bir de hangar 18 var taksim'de adından da anlaşılacağı üzere icraatın içinden bir yer. ltd dave mustaine sig. ları vardı en son hala var mı bilmiyorum. Buraya da gitmedim tabi (uzlaşılmayan grup elemanları yüzünden ) gidip tecrübe edilebilir bir yer gibi duruyor mekan da fena değildi yanlış hatırlamıyorsam deniz filan görüyordu taksim teras havası olan bir yerdi.