- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam İzmir içindeyim 2.el pek güvenmiyorum ama tavsiye ederseniz siz olabilirGitarın sıfır olması gibi bir durum var mı yoksa 2. el de uyar mı?
Hocam İzmir içindeyim 2.el pek güvenmiyorum ama tavsiye ederseniz siz olabilirGitarın sıfır olması gibi bir durum var mı yoksa 2. el de uyar mı?
Fr ile daha iyi sesler çıkar diye düşündüm.Gitarın sıfır olması gibi bir durum var mı yoksa 2. el de uyar mı? Ve FR sistem olması şart mı?
Floyd rose olsa iyi olur çünkü korkaklık nereye kadar ne olabilir tel değiştirirken ama dediğim gibi başlangıç tarzı bir gitarda floy rose olması bana makul gözüktü Ama Hsh veya hss olmasını istiyorumFR sistem şart mı peki?
hocam elimde herkezin tavsiye ettiği fender squier strat hss var Hsh olarak tavsiye edeceğiniz marka varmıdır?Gerçekten çok saolun çok ilgileniyorsunuz efendim.Her FR aynı değildir, zibilyon tane çeşit var. Aksine başlangıç seviyesi gitarda dediğim gibi FR olması iyi değildir, çünkü en dandik FR vardır ve derdi çekilmez. Ben olsam eğer şu gitar duruyorsa vuruğu bahane edip pazarlıkla 1000 lira civarı bunu alırdım. [ÇOK ACİL] LTD EC-256 DARK BROWN SUNBURST - En Uygun LTD Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 649096581
Onun dışında sıfır HSS ve FR olarak SGR Banshee'lere bakabilirsiniz.