2 watt mi! Boyutu algilamadigimdan hic 2 olacagini dusunmemistim. Yalniz muhtesem bir sey gibi duruyor yaMarshall MG2CFX, 2 watt hahaha 😀
Pedallarla bu hale gelmiş elbet ama başlangıç için yeterli bir amfi-ymiş- gibi duruyor. 2011 yılında çıkmış sanırım. Pille de çalışabiliyormuş bence çok güzel. Efektleri var, akort aleti var, kulaklık ve aux girişi var. O dönemin ID:CORE 10'uymuş sanırım. Ama ülkemizde ve dünyada o kadar popüler olamamış anladığım kadarıyla.2 watt mi! Boyutu algilamadigimdan hic 2 olacagini dusunmemistim. Yalniz muhtesem bir sey gibi duruyor ya
Evet ben de baktım şimdi fiyatlara. Ne yola gelir orasını bilemem tecrübeli değilim ama id core 10 için ideal bir alternatif olabilir sanırım. Şöyle bir şey buldum ABD dışında kullanılmıyor neredeyse. İlginçmiş. Marshall MG2CFX: Is it a Good Match for your Music Taste?Fiyatlarina baktim 10 wattlik mglerden pahali. Bu arada Zakk bunu bu hale getirdiyse bu amfi her yola gelir. Cok hosuma gitti.
Soylediklerini bende dusundum ama jack cikis girisine iyi bak. Birde internetteki youtube incelemelerini falan alt ust ettim. O ton o amfiden cikar diye dusunce olustuO kanal EMG'nin kendi manyetiklerini tanıttığı kanal, Marshall'ın bir önemi yok.
Tonla pedal var, amfiyi de öylesine mikrofonlamışlardır. Belki de video çekildiği sıra Zakk'in endorser'ıydı Marshall bilemeyiz.
O kayıt biz dinleyene kadar nelerden geçirilmiştir muhtemelen. Herhangi bir MG'den öyle ses çıksa evi arabayı satar gider alırım 🙂.
Bu videoda Zakk reyizin dile getirdigi o kucuk canavarin modeli Marshall'in 10 wattik hangi modeli acaba?
bence pedalsız soundlarıda güzel gel.yor kulağaPedallarla bu hale gelmiş elbet ama başlangıç için yeterli bir amfi-ymiş- gibi duruyor. 2011 yılında çıkmış sanırım. Pille de çalışabiliyormuş bence çok güzel. Efektleri var, akort aleti var, kulaklık ve aux girişi var. O dönemin ID:CORE 10'uymuş sanırım. Ama ülkemizde ve dünyada o kadar popüler olamamış anladığım kadarıyla.
145562 eklentisini görüntüle145561 eklentisini görüntüle