B
blacknwhite
Yeni albüm çıkartmış suicide ben dinledim hastası oldum, kayıtta müthiş olmuş, var mı suicide dinleyen? 8) :twisted: :evil: :twisted: :evil: :idea: :idea: 8O 8O 🙂 🙂 :x
blacknwhite demiş ki:Yeni albüm çıkartmış suicide ben dinledim hastası oldum, kayıtta müthiş olmuş, var mı suicide dinleyen? 8) :twisted: :evil: :twisted: :evil: :idea: :idea: 8O 8O 🙂 🙂 :x
SurguN demiş ki:Hakan Kuşçu - iyi bir gitaristtir.....
bilmem hiç suicideın canlı performaslarını izledinmi?yada herhangi bi şekilde dinleme fırsatı buldunmu? gerçektende türkiyenin en iyi death metal gruplarından biridir . yıllarcada iyi şeyler üretmişlerdir .elbette albümün tek kriteri iyi müzik değil ama türkiyede metal müzik yapıp albüm çıkarmakta kolay değildir !bencede suicide amatör gruplar alanında tartışılmamalıydı diye düşünüyorum .TANSELUS demiş ki:**gereksiz bi biçimde büyütüyosunuz çevrenizdeki insanları..amatör değillermiş..duyanda dream theater falan zanneder..amatörlükten gocunmasın kimse ..eğer amatörlük ve profesyonellikte tek ayrıdınız albümse ,bugün albümün tek kriteri iyi müzik değil maalesef