Suretler Band

"Mutsuz Şarkılar" isimli EP'mizin ilk şarkısı... Bu EP akustik şarkılardan oluşmakta ve doğada hücum kayıt şeklinde kaydedildi.

Yaklaşık 2 sene önce bestelediğimiz ama kaydedip paylaşması bu vakti bulan "Şelaleler" isimli bestemizin 1 dakikalık versiyonu. Tamamına Spotify - Suretler Band üzerinden ulaşabilirsiniz...

"Mutsuz Şarkılar" isimli EP'mizin ikinci sıradaki şarkısı "Kendimle Mutluyum1... Bu EP akustik şarkılardan oluşmakta ve doğada hücum kayıt şeklinde kaydedildi.

"Mutsuz Şarkılar" isimli EP'mizin üçüncü sıradaki şarkısı "Hadi Konuşalım"... Bu EP akustik şarkılardan oluşmakta ve doğada hücum kayıt şeklinde kaydedildi.

Herkese merhabalar...

Son çalışmamız olan "Dipsiz Kuyu" isimli bestemizi sizlere sunmak isterim. Keyifli dinlemeler dilerim...

Bayağı bir şarkınızı tam dinledim.. İlk sayfadakilere bakabildim.. Bu sayfada da sadece ilk şarkınızı dinledim.. Boş vaktimde geri kalanlara da bakacağım, bir kaç çalışmanız gayet iyi.. Nacizane tavsiyem hata yapacakmış gibi, detone olmaktan korkmadan, sert, daha vurgulu söylemizi isterdim, örneğin "çok sevmişti desinler" isimli şarkınızda, sözler biraz daha damıtılabilirdi ama yine de oldukça güzel.. Ses renginiz gayet iyi, yorumunuzda ayırdedici bir karakter, vurgu verseniz bu çalışmaların bazıları tekrar tekrar dinleme isteği uyandıracak hale gelebilir en azından benim için.. Cem Kısmet (Pilli Bebek) vurguları gibi.. Tebrikler..

Bayağı bir şarkınızı tam dinledim.. İlk sayfadakilere bakabildim.. Bu sayfada da sadece ilk şarkınızı dinledim.. Boş vaktimde geri kalanlara da bakacağım, bir kaç çalışmanız gayet iyi.. Nacizane tavsiyem hata yapacakmış gibi, detone olmaktan korkmadan, sert, daha vurgulu söylemizi isterdim, örneğin "çok sevmişti desinler" isimli şarkınızda, sözler biraz daha damıtılabilirdi ama yine de oldukça güzel.. Ses renginiz gayet iyi, yorumunuzda ayırdedici bir karakter, vurgu verseniz bu çalışmaların bazıları tekrar tekrar dinleme isteği uyandıracak hale gelebilir en azından benim için.. Cem Kısmet (Pilli Bebek) vurguları gibi.. Tebrikler..
Hocam, yorumunuz, eleştirileriniz için çok teşekkür ederim. Hepsi çok kıymetli. Müsaadenizle belirtmek isterim ki ilk sayfadakiler görece daha önce kaydettiğim çalışmalardı. Her çalışmada biraz daha geliştirmeye çalışıyorum. Bu doğrultuda tavsiyelerinizi mutlaka dikkate alacağım. Halihazırda yayınlanmayı bekleyen 4 çalışmamız daha var. Son yayınlayacağımız çalışmalarda mix kalitesinin daha da artırmaya çalıştım. Yayınladığımızda onları da sıra ile buraya ekleyeceğim. Yine görüşlerinizi almak bizi mutlu eder. 🙏🙏🙏

Geri