Vakit ayırdığınız ve müziğimize kulak verdiğiniz için çok teşekkür ederiz... 🙏Çok beğendim. Emeğinize sağlık.
Kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim hocam... 🙏🙏🙏🤟Çok anlamlı sözler, çok iyi müzik tebrik ederim.
Hocam, yorumunuz, eleştirileriniz için çok teşekkür ederim. Hepsi çok kıymetli. Müsaadenizle belirtmek isterim ki ilk sayfadakiler görece daha önce kaydettiğim çalışmalardı. Her çalışmada biraz daha geliştirmeye çalışıyorum. Bu doğrultuda tavsiyelerinizi mutlaka dikkate alacağım. Halihazırda yayınlanmayı bekleyen 4 çalışmamız daha var. Son yayınlayacağımız çalışmalarda mix kalitesinin daha da artırmaya çalıştım. Yayınladığımızda onları da sıra ile buraya ekleyeceğim. Yine görüşlerinizi almak bizi mutlu eder. 🙏🙏🙏Bayağı bir şarkınızı tam dinledim.. İlk sayfadakilere bakabildim.. Bu sayfada da sadece ilk şarkınızı dinledim.. Boş vaktimde geri kalanlara da bakacağım, bir kaç çalışmanız gayet iyi.. Nacizane tavsiyem hata yapacakmış gibi, detone olmaktan korkmadan, sert, daha vurgulu söylemizi isterdim, örneğin "çok sevmişti desinler" isimli şarkınızda, sözler biraz daha damıtılabilirdi ama yine de oldukça güzel.. Ses renginiz gayet iyi, yorumunuzda ayırdedici bir karakter, vurgu verseniz bu çalışmaların bazıları tekrar tekrar dinleme isteği uyandıracak hale gelebilir en azından benim için.. Cem Kısmet (Pilli Bebek) vurguları gibi.. Tebrikler..