Suspect

abi bu ne yaaaaaaaa herkezler burada muhabbet ediyomus bizde bosuna baska forumlarda geziyoruz 😛 Neyse ne diyelim artık herkeşler bizim forumlara gelsin diyelim programımızı burada bitirelim. Herkeşlere iyi günler-akşamlar bol kazançlar byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

sitenizdeki şarkılardan bi kaç tanesini download ettim ama winzipte açılmadı.bir kaç kişide daha böyle oldu.sorun sizdemi bizdemi yada download ettikten sonra açabilmek için bişey mi yapmamız gerekiyor?

slm donnie, haklısın baştan parcalar kolay insin diye rar formatında koyduk siteye ancak , şu anda zip olmalı.webmasterımla konuşiim sanan detaylı bilgi veririm.

Şikayetler dikkate alınıp incelendi...
Karar yaz kızım
Mplerin açılışında bir sorun çıkmadıgı bizzat kendim tarafından bir kaç yerden denenerek test edildi ve hepsinde istedigim düzergâh a indirildi ve tekrar tekrar dinlenildi ve hata ver diyenlere bir kez dah araştırın arkadaşlar diyerek son noktayı koyuyorum.

Birde sayın arkadaşlar site ilgili bir şikayetiniz ve hatanız olursa lütfen aşaıga ismimin tıklayınca mail atıyor lütfen oradan belirtin saygı ve sevgileirmle herkeşlere iyi günler iyi akşamlar ......... diyorum

Cidden geyik bir yana hepsini kontrol ettimde arttım hepsi çalışıyr durumdaydı onceden rardı şimdi zip haline gerirdim ve hepsi çalışıyor donnie ve diger arkadaşlar ben indirip dinledim yani belki sizlerin bilgisayarda bir sorun olabilir....

şimdi baktım yükledim çoğunu.yüklediklerimin de hepsi çalıştı.saolun varolun.bundan sonra ben kendi derdime yanıcam sizi neden bu kadar geç dinledim diye.parçalar çok güzel başarılar hepinize...
ankaraya bekleriz bi an önce.

Geri