harbiden suspect foruma ne oldu?
silence-of-hell demiş ki:harbiden suspect foruma ne oldu?
Eorwin demiş ki:üzgünüm çok askerlişk bende hüzün bırakıyor hayırlı teskereler diliyorum bide haber alan var mı diye sormak istiyorum...
thesuspect demiş ki:silence-of-hell demiş ki:harbiden suspect foruma ne oldu?
gereken ilgiyi görmediği için kapatma kararı aldım 🙁
mbk demiş ki:thesuspect demiş ki:silence-of-hell demiş ki:harbiden suspect foruma ne oldu?
gereken ilgiyi görmediği için kapatma kararı aldım 🙁
grupların forum açmasından ziyede ziyeretçi defteri kullanmaları daha iyi, bence iyi yapmışın...
thesuspect demiş ki:Eorwin demiş ki:üzgünüm çok askerlişk bende hüzün bırakıyor hayırlı teskereler diliyorum bide haber alan var mı diye sormak istiyorum...
var var , süründürüyorlarmış 🙂 ama 1 ay sonra dağıtımı , eğer kandırmadılarsa iyi bir yere cıkacak 🙂
ProTools demiş ki:Su sitedeki pre=mix leri dinledimde abi affina siinarak buraya yazicam ama yalanimiz saklimiz yok biliyosun insanlarda bilebilir ben bu iki sarkinin gitar partlari hakkinda cok dusunceliyim ve bi pre-mix de ben yapmak istiyorum orjinalligini bozmadan ama farkli gitarlar nolur... bu hakkimdir abi yayinlamasanda olur ama aramizdaki sevgi saygi iliskisi icinde bi ricammdir cok emegim gecti sizlerle omuz omuza...
ProTools demiş ki:tamam abi konusuruz herkese selamlar benim yeni makinayi duyunca deliricen yilan yilan 🙂 7th heaven disayni 🙂
drunkenstein demiş ki:abilere saygılar! :tap:
thesuspect demiş ki:drunkenstein demiş ki:abilere saygılar! :tap:
albümü kutlarız , kardeş. cd nizi imzalarsınız artık.