umuyorum..Dr demiş ki:Selam cell;
bugün CD 'n gönderiliyor ama sen yinede Suspect ten konfirmasyon bekle. 8) . Bu arada herkese merhaba umuyorum ki pek yakında tekrar konserlerde hep beraber oluruz.
bugün eline geçmiş olması lazım aldınmı?? geçen cuma yollandı CD'inTheCeLL demiş ki:umuyorum..Dr demiş ki:Selam cell;
bugün CD 'n gönderiliyor ama sen yinede Suspect ten konfirmasyon bekle. 8) . Bu arada herkese merhaba umuyorum ki pek yakında tekrar konserlerde hep beraber oluruz.
thesuspect demiş ki:BU ARADA UNUTMADAN "DEJA VU" NUN ALBUMU KONTRAATAK DAN CIKACAK.... ARTIK HERKESLERE ACIKLAYABILIRIZ...
geldi CD teşekkürler.Dr demiş ki:bugün eline geçmiş olması lazım aldınmı?? geçen cuma yollandı CD'inTheCeLL demiş ki:umuyorum..Dr demiş ki:Selam cell;
Dr demiş ki:Ankarada en son ODTÜ de geçen sene sahne almıştık sanırım. Şenliklerde oda... o zamandan bu yana henüz bir gelişme yok ; sevgili vokalistimiz ankarada olduğu halde!!! "sana diyoommm Chiiii"
chirkeF demiş ki:Dr demiş ki:Ankarada en son ODTÜ de geçen sene sahne almıştık sanırım. Şenliklerde oda... o zamandan bu yana henüz bir gelişme yok ; sevgili vokalistimiz ankarada olduğu halde!!! "sana diyoommm Chiiii"
ya valla odtüden sonra da insanın ankaraya konsere gelmeye hevesi kalmaz..herifler acaip ukalaydı yaa geçen sene yapmadıklarını bırakmadılar alt gruplara ..bide rashite 🙂yinede bekleriz ne diyim..