- Konu Sahibi Konu Sahibi
asilikasalettir demiş ki:Eskişehir konseri (3-4 sene oluyor galiba) çok iyiydi...
bafralı kardeşim , teşekkürler....
asilikasalettir demiş ki:Eskişehir konseri (3-4 sene oluyor galiba) çok iyiydi...
deyyus demiş ki:çarşambalı köfte abimize saygılar,yeni kayıtlarınızı bekliyoruz kontraatak icraatlara başlasın artık (=
deyyus demiş ki:çok sevindim,umarım 31. sayfa uğur getirir hemen icraatlara başlanır (=
thesuspect demiş ki:asilikasalettir demiş ki:Eskişehir konseri (3-4 sene oluyor galiba) çok iyiydi...
asilikasalettir demiş ki:thesuspect demiş ki:asilikasalettir demiş ki:Eskişehir konseri (3-4 sene oluyor galiba) çok iyiydi...
Bafralı değilim dostum, Bolulu'yum. Ama Bilecik'teyken konseri izlemek için Eskişehir'e gitmiştim. Şu anda Bafra'dayım artık... İyice b*ka sardı, konuyu değiştireyim en iyisi: Avatardaki ufaklık baya büyümüş... 😉
thesuspect demiş ki:asilikasalettir demiş ki:thesuspect demiş ki:asilikasalettir demiş ki:Eskişehir konseri (3-4 sene oluyor galiba) çok iyiydi...
Bafralı değilim dostum, Bolulu'yum. Ama Bilecik'teyken konseri izlemek için Eskişehir'e gitmiştim. Şu anda Bafra'dayım artık... İyice b*ka sardı, konuyu değiştireyim en iyisi: Avatardaki ufaklık baya büyümüş... 😉
2002 de hard-core punk festde sanırım 🙂 bir sürü aksilik olmuştu 🙂
pank77 demiş ki:suspect cok yakında Ankara semelarında
kazurat_distro demiş ki:UMARIM YENİ ALBÜM ARDINA TURNEYE ÇIKACAÐIZ SUSPECT İLE 🙂
Bite_the_Pain demiş ki:slmlar abiler
yaptığım pain ve thats all tabların murat abi(baterist) ye vermiştim..ama nete giremediğim için murat abi ile de görüşemedim..yorumlarını alamadım..eğer buraya yazasanız yorumlarınızı sevinirim...
caner