Yönetmen:
Tim Burton
Senaryo :
John Logan
Görüntü yönetmeni:
Dariusz Wolski
Müzik:
Stephen Sondheim
Tür:
Suç, Müzikal
Yapım:
ABD 2007 (Renkli)
Dil:
İngilizce
Yapımcı Firmalar:
DreamWorks SKG
Internet adresi:
www.sweeneytoddmovie.com
Oyuncular
Johnny Depp
Helena Bonham Carter
Alan Rickman
Timothy Spall
Sacha Baron Cohen
Konu
Depp, haksız yere hapse gönderilen, ve sadece bu acımasız ceza için değil, karısı ile kızına olanların üzücü sonuçları için de intikam yemini eden Benjamin Barker’ı, Helena Bonham Carter ise onun saplantılı ölçüde kararlı suç ortağı Bayan Nellie Lovett’ı canlandırıyor.?
Barker, Sweeney Todd kimliğine bürünerek Bayan Lovett’ın pastanesinin üzerindeki, eskiden kendine ait olan berber dükkanına geri döner. Amacı, karısı Lucy’yi ve küçük kızını? ondan çalmak için alçak yardımcısı Beadle Bamford’la (Timothy Spall) birlikte kendisini uydurma bir suçla uzaklara gönderen Yargıç Turpin’i (Alan Rickman) gözlemektir.
Zaman geçtikçe Sweneey ve Lovett ilginç bir ortaklığa adım atacaklardır.
*sinema.com alıntıdır...
yarın vizyona girecek ve şimdiden biletimi aldım,sabırsızlıkla bekliyorum.özelliklede fight club filminde müthiş oynayan Helena Bonham Carter'ın performansını merakla bekliyorum...
Tim Burton
Senaryo :
John Logan
Görüntü yönetmeni:
Dariusz Wolski
Müzik:
Stephen Sondheim
Tür:
Suç, Müzikal
Yapım:
ABD 2007 (Renkli)
Dil:
İngilizce
Yapımcı Firmalar:
DreamWorks SKG
Internet adresi:
www.sweeneytoddmovie.com
Oyuncular
Johnny Depp
Helena Bonham Carter
Alan Rickman
Timothy Spall
Sacha Baron Cohen
Konu
Depp, haksız yere hapse gönderilen, ve sadece bu acımasız ceza için değil, karısı ile kızına olanların üzücü sonuçları için de intikam yemini eden Benjamin Barker’ı, Helena Bonham Carter ise onun saplantılı ölçüde kararlı suç ortağı Bayan Nellie Lovett’ı canlandırıyor.?
Barker, Sweeney Todd kimliğine bürünerek Bayan Lovett’ın pastanesinin üzerindeki, eskiden kendine ait olan berber dükkanına geri döner. Amacı, karısı Lucy’yi ve küçük kızını? ondan çalmak için alçak yardımcısı Beadle Bamford’la (Timothy Spall) birlikte kendisini uydurma bir suçla uzaklara gönderen Yargıç Turpin’i (Alan Rickman) gözlemektir.
Zaman geçtikçe Sweneey ve Lovett ilginç bir ortaklığa adım atacaklardır.
*sinema.com alıntıdır...
yarın vizyona girecek ve şimdiden biletimi aldım,sabırsızlıkla bekliyorum.özelliklede fight club filminde müthiş oynayan Helena Bonham Carter'ın performansını merakla bekliyorum...