Valla gözlerim yaşardı arkadaşlar keşke ikinci el ile ilgili
http://www.turkrock.com/ftopic32445-0-asc-820.html şu başlıktaki mesajıma da bu kadar çok cevap veren olsaydı. Aşırı ilgi yüzünden az kalsın sıfır fiyatından pahalıya ikinci el alıyordum. Vereceğim alet 750TL idi Hiram Bullocku ise 650ye sayacaktım. Sonra aradan geçen bir aylık sürede hemen bir sürü bağlantı kurdum, birkaç marka getirtmeye başladım.
😀 Abi bir markanın distribütörlüğünü almak ne kadar kolaymış. Keşke direk Cortu satın alsaymışım Hiram Bullock sorana kadar. Ya İstanbullu arkadaşlar bana 4cyi son kaça satarsınız? Çok takdir ediyorum İbanez ve Cortu yurt dışı fiyatına getirtmelerini, kompile 4Cyi alayım istiyorum, benim olsun ha n'oooolur? Hadi istanbullu olup 4c'ye hemşehrilikten ortak olanlar oturalım masaya atalım imzayı. Taksit de yapar mısınız?
Arkadaşlar ben de sizinle aynı dertlerden muzdaribim. Bazı markalar ya karını makul ölçülerde koyuyor ya da adamakıllı işi bilen birileri ve gidip salak bir anlaşma yapmıyorlar da getirttikleri markalar yurt dışı ile aynı oluyor hemen hemen. Alın size örnek:
4C - Ibanez ve Cort
Pluton Müzik - Blade
Encore - Lakland, Sadowsky ve şimdi de Hanson
Limon Müzik - Swing
Zuhal - MTD (Michael Tobias Design), ve yaptığı indirimle bazı Boss ürünleri (yaz başı aldığım Micro BR!
🙂 ve boss adaptör)
Beğendiklerimi yazdım neden takdir ettiğimi de, beğenmediklerimi yazmıyorum dikkatinizi çekerim.
Sebebine gelelim:
Yukarıdaki arkadaştan devam edelim,
Entel çıkarımlar 3:
Toplumca nedense beğendiğimizi, sevdiğimizi söylemek ayıptır, seni seviyorum denmez sevgiliye. Ama yolda yan bakana ....... denebilir, bu erkekliktir. Sevgili yolun ortasında dövülebilir bu da normaldir. Ama kaçınız babanıza seni seviyorum baba dedi ya da bu lafı babasından duydu? Kaç baba gördük ulen it herif bu saate kadar nerdeydin diyen? Yaa neymiş sövmek kolay, sevmek zormuş. O yüzden kimsenin bir şirketi, bir markayı, ticari yaklaşımını doğru bulduğumdan dolayı sevmemi ve bunu ulu orta herkesin içinde dile getirmemi yadırgamasını, yadırgayamam. Adamlar haklı kıllanmakta. Birini seviyorsan bir çıkarın vardır. Hele ki bunu söylüyorsan kesin para almışsındır. Para almadan gönüllü olarak birini övüyorsan, seviyorsan, takdir ediyorsan kesin bir pislik vardır! Karşıdaki hemen sinirlenir. Toplum maalesef bize bunu öğretti. Arkadaşlar da öğretileni uyguluyor. Sizin dediğiniz yine deve de kulak. Üniversitede bir hoca iseniz, takdir ettiğiniz öğrenci karşı cinsten olamıyor bunu biliyor muydunuz?!?!? Orda burdaki arkadaşlarımız gibi doğrudan da söylemezler arkanızdan söylerler, sevdi de demezler..... Siz anladınız orayı. Eee şimdi sevginin, takdirin yasak, nefretin, kavgacılığın delikanlılık olduğu bir toplumda, siz benim öğrencim de olsanız, forum arkadaşım da olsanız sizdeki bu toplum tarfından öğretilmemiş ama ezberletilmiş (sorgulamadan) bilincini kırmayı, o devekuşu kabuğunda bir çatlak yaratmayı başarabilir miyim bilemiyorum. Eh işte uğraşıyorum en azından. Yarın, öbür gün gözümü kapadığımda sizin sözleriniz değil, benim hayatta yaptıklarım geçecek nasıl olsa gözümün önünden. O yüzden içim rahat. Peki sizin kabuğunuzun kalınlığı ne kadar?
Sizi seviyorum çocuklar. Tek bir sebebi bile olsa: müzik ile ilgileniyor olmanız, ruhunuzun hala nefes alıyor olması. Ki eminim oturup konuşsak daha pek çok sevebileceğim nokta çıkar
😉