Merhabalar, forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni kaydoldum bir sorum olacaktı belki de daha önce açılmış bir konudur bulamadım varsa kusura bakmayın sorum şu: sx strat gitar sahibiyim üzerinde vintage green/black/vintage green 3 ply pickguard var gitarın gövde rengi de kırmızı, ben ise manyetiklere siyah kapak takmak ve siyah bir pickguard takmak istiyorum şimdi pickguard konusunda sx için bir pickguard bulamadım hep fender var ve sx için uyumsuz olduğu söyleniyor tam oturmuyormuş bir diğer yandan ayrıca masraf da yapmak istemiyorum "boyamak" gibi bir imkan varken ben bunu gidip nalburdan alacağım bir sprey boya ile boyasam nasıl olur sağlıklı olur mu sonuçta plastik parça daha önce bu gibi bir işlemi hiç yapmadım o yüzden tamamen bilgisiz sayılırım diğer yandan "sx gitarların üzerindeki default olarak bulunan manyetik kapakları" gibi bir söyleme rastladığım oldu bu gitarların üzerindeki beyaz singlelar kapklı halde mi orjinali ne renk ve direk bir kapk sipariş etsem uyum sağlar mı boyutları standart mıdır bilgilendirirseniz çok mutlu olurum, saygılar.