relic+ texas special🙂Hiç olmadı relic yapar duvara asarsın 🙂
O gitarı alıp aynı modları yapmayı ben de düşündüm ama para bulamadım 🙂relic+ texas special🙂
Hayırlısı bakalım denicez🙂O gitarı alıp aynı modları yapmayı ben de düşündüm ama para bulamadım 🙂
merhaba yaklaşık 3 hafta önce eski üretim srv strat aldım ben de aynı kafadayım relic+texas special yapma planı ile aldım fakat gitar geldiğinde üzerindeki stok manyetikler de fazlasıyla tatmin etti normalde kullandığım fender telecaster suan evde yatıyor ve programlarda srv stratı kullanıyorum böyle bi garip oldu bu kadar ucuza bu ton nasıl yani diye🙂
asagıdaki linkten tonunu dinleyebilirsiniz.
bu arada ekipman olarak hughes&kettner blue ed 60r boss me70 prossesor ve ms pozitron ts9 kullandım.videoda me70 uzerinden compressor acık idi(sust%40, attack%90) bir de ts9(tone%60, drive%50). amfi üzerinde ekolayzır ayarı da bass%40 mid %75 ve tiz %50 idi
aynen öyleCidden SX SKY mı bu?
şimdi attım
aynen öyle kardeş🙂 yani tamam begenmek durumu gorecelı sonucta fakat suna herkesın katılacagını dusunuyorum kı bu gıtarlar verdıgın paranın kat kat ustunde kalıteye sahıpler bu fıyatlara rockson, manuel raymond gıbı sacma sapan markalı gıtarları alabıldıgını dusunursen ve ona gore karşılastırırsan arada ucurum var.@ilkayusta aynen katılıyorum kardeşim. Ben de zamanında modlarım diye almıştım bu gitardan 250 TL'ye hakan hocam hatırlar 🙂 ama stok manyetikleri tonu gerçekten çok hoşuma gitmişti. baya srv tonunda midler dolgun bir gitar. Sanırım sx firması bu gitarı üretirken sadece imzalı pickguard, altın rengi aksamla kalmamış, bu manyetiklerin sarımları ile falan uğraşıp benzer tonu yakalamaya çalışmış bu gitarda.