Sx strat için üst eşik köprü ve burgu ölçülerine ihtiyacım var

Öncelikle forumda yeniyim ancak şu sıralar sık sık girer oldum ve üye olmaya karar verdim bu vesileyle herkese selamlar.
Konumuza gelirsek sx sst57 alder gitarımı modlamak istiyorum burada okuduklarım doğrultusunda wilkinson köprü ve burgu takacağım ayrıca graphtech üst eşik takacağım ancak sorun şu ki ölçülerden emin değilim ve yanlış bir iş yapmak istemiyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var ayrıca farklı köprü, burgu ve üst eşik tavsiyeniz varsa yine onlara da açığım şimdiden herkese teşekkürler.

Forumda çokça bahsedildi. Hemen herkes ne taktığını yazdı biraz araştırırsanız bir çok farklı tecrübeye ulaşabilirsiniz

Şu başlıkta birşeyler yazmıştık. İşinize yarar belki

Ankara Solo Müzikten Üst eşik alabilirsin.
Burguları değiştirmene gerek yok. Akort kaçırmıyorsa, gereksiz bir masraf.
Burgu yerine Fender manyetiklerine para harca... Pickguardı açınca seni H-S-H manyetik yerlerinin açık olduğu bir gitar bekliyor 🙂
Ben Fenderden çıkma komple picguard ve manyetik seti ikinci el buldum. Gitar çok güzel oldu.
Köprü Fender Meksika tavsiye ederim. İnanılmaz iyi geliyor.
Köprüdeki sorun gövde içindeki ağırlığın düşük gelmesi, ağır bir köprü seçersen iyi olur...

Sonuç olarak proje gitarı olarak düşün, zamana yay... Güzel ikinci el parçalar düşüyor.
Hepsini kendin monte etmeye çalış.
Kendini geliştirirsin.
Kolay gelsin...

Geri