SX Telecasterımın çakma olduğundan şüpheleniyorum

Merhabalar 1 ay oldu veya olmadı bi mağazadan SX Telecaster STL50+ aldım, arkadaşımda da aynı gitardan var ve yan yana koyduğumuzda gövde rengi sap rengi birbirine hiç uymuyor yeni almış olmama rağmen benim gitarımın rengi daha soluk gözüküyor sapının arkasında sx telelerde klasik siyah çizgiden yok aldığımda fark etmemiştim sizce çakma olabilir mi ?

Merhabalar 1 ay oldu veya olmadı bi mağazadan SX Telecaster STL50+ aldım, arkadaşımda da aynı gitardan var ve yan yana koyduğumuzda gövde rengi sap rengi birbirine hiç uymuyor yeni almış olmama rağmen benim gitarımın rengi daha soluk gözüküyor sapının arkasında sx telelerde klasik siyah çizgiden yok aldığımda fark etmemiştim sizce çakma olabilir mi ?
Merhaba , SX vb. benzeri markalarda poliüretan bazlı cila ve boyalar kullanılıyor bu tip cilalar saklama şartlarına göre solabilir veya sararabilir. Belki sizin gitarınız depoda veya rafta daha uzun süre kalmıştır ya da arkadaşınızın aldığı gitar çok yeni üretilmiştir. Dünyanın hiç bir yerinde bu fiyat aralığındaki markaların sahteleri üretilmemekte. Aynı 2 gitar arasında hafif renk farklılıkları olabilir ve kabul edilebilir bi durum.

Geri