Merhabalar. Uzun zamandan beri düşündüğüm bir modifiye işlemi var. Sx teleye sahibim ve stok haliyle prosesörle sert tonları anca alabiliyorum. Normalde artec hambakırlara bakıyordum ama bu gün sarı sitede iki humbucker gördüm. İkisi de ibanez çıkmasıydı. Birisi ibanez çıkması Dimarzio'ydu birisi de normal standart ibanez çıkmasıydı. Totalde 300 lira gibi bir şey ediyor ve baktığımda artec almaktan daha mantıklı geliyor. Ama ibanez bana göre biraz tiz karakterli geldiği için ve telemin gövde ağacı alder olduğu için açık tonlu bir gitar olmasını istemiyorum. Çünkü açık tonlu bir gitar amfiden kapalı tonlu olamıyor ama kapalı tonlu gitarlar ayarlanabiliyor.
Lafın kısası; sizce ne yapmalıyım?
Bu tarz yedek parçalar hakkında çok bilgili olduğumu düşünmüyorum. Ama artık bildiğim şey bu tonların bana yetmediği. Hele ki bridge manyetiğinde tele tonuyla pantera yada gojira riffleri çalmaya çalışmak gerçekten sabrımı zorluyor.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Lafın kısası; sizce ne yapmalıyım?
Bu tarz yedek parçalar hakkında çok bilgili olduğumu düşünmüyorum. Ama artık bildiğim şey bu tonların bana yetmediği. Hele ki bridge manyetiğinde tele tonuyla pantera yada gojira riffleri çalmaya çalışmak gerçekten sabrımı zorluyor.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.