Merhaba. Birkaç gün önce Adana do-re de deneme fırsatım olan bir pedal. Yeni almak durumunda olduğum gitarımın drive tonlarını eve kadar sabredemeyip, hemen orada test etmek istediğim için spontane olarak denemek durumunda kaldığım bal tatlısı alet. Olay gitarımı denemekten ziyade, 'bu nasıl bi pedal la du bakiym' e dönüştü 🙂 Benim gibi setup' ında 2 veya daha fazla drive pedalı bulundurma durumu olan arkadaşlar[özellikle sahnede repertuar sebebiyle geniş sound aralıklarında müzik yapan arkadaşlar] muhakkak denemeliler diye düşünüyorum. Şimdiye kadar denediğim en iyi drive pedalları arasında. Gitar mı güzel acaba diyerekten başka gitarlar ile de denedim. Sonuç yine çok güzel idi. 2 kanalı var ve kanallar birbirini boostlayarak çalışmıyor. Direkt olark 2 farklı pedalmış gibi çalışıyor. Katakter farkları var. I. kanal biraz daha vintage karakterli ve mid yüklü; II. kanal da biraz daha 'british' katakterde. I. kanal ritim; II. kanal solo için daha uygun gibi geldi bana. Pedallardan uzun süredir şikayet ettiğim o 'tuşe cevabı' sorunu bu pedalda yok. Ts9 gibi 'cevaplı pedal' dediğimiz sınıfa giriyor diyebilirim. Her kanala ait boost ve normal modu ile gain aralığı artırılmış. EQ dengesi kusursuz. Ts9 ile cila çekilerekten her türlü ton alınabilecek bir alet diyebilirim rahatlıkla. Şu an çok pahalı bir pedal da değil internet sitesinde. Zaten 2 pedallık bir pedal olduğundan, boost lu bir setup düşünüyorsanız 2. pedal almayı aratacağını sanmıyorum. Belki ts9.... O da daha sertleştirmek ya da high gain solo tonları için olabilir diye düşünüyorum. Youtube da bu pedalı gerçekte olduğu kadar iyi yansıtan bir videoya denk gelmedim henüz. Ondan ötürü düşüncelerimi sizlerle de paylaşmak istedim. Aklınızın bir köşesinde olsun. Zaman ayırdığınız için teşekkürler... 🙂
T-Rex Mudhoney Double Distortion Pedalı Elektro Gitar Pedalları T-Rex
T-Rex Mudhoney Double Distortion Pedalı Elektro Gitar Pedalları T-Rex