Takamine gn75 vs epiphone ej200

İkisi de ikinci el ikisi de 12 bin tl hangisini tercih etmeliyim görselleri alta bırakıyorum.çok fazla bilgim yok tercih kriterleri hakkında o yüzden tavsiyeniz önemli şimdiden teşekkürler...

Screenshot_20241201_183625_sahibinden.webp Screenshot_20241201_183648_sahibinden.webp

Akustik gitarlar hakkında çok bir bilgim yok. Ancak şunu söyleyebilirim. Eğer ki sahne falan almıyorsam, akustik kayıt yapmıyorsam, keyfime takılıyorsam elimdeki akustik gitarımı adam eder kullanırım. İkinci el akustik düşünmem. Para biriktirir gider mis gibi sıfır Martin, Taylor ayarında gitar alırım. Neden? Çünkü bu aletler adı üzerinde akustik. Yıllarca nasıl bakıldığı önemli.

Akustik gitarlar hakkında çok bir bilgim yok. Ancak şunu söyleyebilirim. Eğer ki sahne falan almıyorsam, akustik kayıt yapmıyorsam, keyfime takılıyorsam elimdeki akustik gitarımı adam eder kullanırım. İkinci el akustik düşünmem. Para biriktirir gider mis gibi sıfır Martin, Taylor ayarında gitar alırım. Neden? Çünkü bu aletler adı üzerinde akustik. Yıllarca nasıl bakıldığı önemli.
kayıt yapacağım için elimde olan gitarı yükseltmek istedim ve başka çalgılar çalan arkadaşlarımla amatör şekilde beraber çalacağız.
Bu yüzden hem gitarım güzel gözüksün hem çalımı rahat ve sesi güzel olsun istiyorum.
Uzun lafın kısası gitarımı değiştirmekte kararlıyım

Epinin bu serisi Masterbilt olarak geçer, yani oldukça iyi bir modeldir. e-sonic 2 Preamp var. Türkçesi şu hem eşik altında hem de sap manyetiği olarak kullanabilen bir 'single coin' daha var. Şu video fikir versin. Gerektiğinde çift kablo ile bağlanıp çıkış alabilirsin. İncele derim.

Epinin bu serisi Masterbilt olarak geçer, yani oldukça iyi bir modeldir. e-sonic 2 Preamp var. Türkçesi şu hem eşik altında hem de sap manyetiği olarak kullanabilen bir 'single coin' daha var. Şu video fikir versin. Gerektiğinde çift kablo ile bağlanıp çıkış alabilirsin. İncele derim.

Vay be cidden ilgimi çekti 2 arkadaşım takamine al keyfine bak demişti ama bu özellikler cidden ilgi çekici duruyor arada kaldım şimdi de 😀

Geri