Takas teklif etme konusunda kararsızım

Merhabalar. Şu anda schecter hellraiser hybrid c-1 modelini kullanmaktayım ve ibanez xiphoslarda çok fena gözüm var. Takas teklif etmedim kabul görür mü ondan da emin değilim ama bir yandan da çekiniyorum emin olamıyorum değer mi diye. Endonezya üretimi bir ibanez olduğu için çekincelerim var. Rahatlık konusunda çok bir fark olur mu şuanki schecterin rahatlığından baya memnunum ama xiphoslar cidden çok kendine çekiyor beni. Sizce takas teklif etmek mantıklı olur mu?

Endonezya üretim olmasından ziyade sap profili ve kasa şeklinin sizin için uygun olup olmayacağını hesaba katmanızı öneririm.Onun dışında premium serisi ibanezlerle kıyaslarsam kore üretimi Schecter gitarlardan bir eksiği olmadığını söyleyebilirim.Bazen çok saçma hataları oluyor tabii ama deneyerek,inceleyerek baktığınızda dişe dokunur bir farklılık olmadığını göreceğinizi umuyorum.

Endonezya üretim olmasından ziyade sap profili ve kasa şeklinin sizin için uygun olup olmayacağını hesaba katmanızı öneririm.Onun dışında premium serisi ibanezlerle kıyaslarsam kore üretimi Schecter gitarlardan bir eksiği olmadığını söyleyebilirim.Bazen çok saçma hataları oluyor tabii ama deneyerek,inceleyerek baktığınızda dişe dokunur bir farklılık olmadığını göreceğinizi umuyorum.
Teşekkürler. Yaşadığım yerlerde zuhal müzik yok o yüzden yakın zamanda o sap profilini denemem vs. pek mümkün olmaz muhtemelen ama ilk fırsat bulduğumda deneyeceğim o zaman

Geri