- Takasa
- Açık
- Fiyat
- 75000
- Para Birimi
- TL
Gitar 5 6 aylık dore müzikten sıfır alındı, yalnızca evde çaldım hiç dışarıya çıkarılmadı. Fazlasıyla temiz bi gitardır sıfırdan çok da farkı yoktur eğer istenirse çaldığım kayıtları da atabilirim. Gitarın sitede incelemeleri zaten var ama yine de söylemek gerekirse şu ana kadar çaldığım en rahat gitarlardan birisi (en rahatı bile olabilir açıkcası) fakat 7 telli ihtiyacım oluştuğu için böyle bir yola girdim
Avrupa satış fiyatları buna benzer olan 7 telli gitarlar ile takas düşünebilirim, 6 telli gitarlar çok tercihim değildir fakat yine de teklif edebilirsiniz ilgimi çeken bişey olursa değerlendirebilirim.
Model düşürme niyetim çok yok o yüzden 2 gitar veya gitar artı nakit tekliflerine çok sıcak değilim maalesef.
İstanbul içi elden teslim tercihimdir.
Avrupa satış fiyatları buna benzer olan 7 telli gitarlar ile takas düşünebilirim, 6 telli gitarlar çok tercihim değildir fakat yine de teklif edebilirsiniz ilgimi çeken bişey olursa değerlendirebilirim.
Model düşürme niyetim çok yok o yüzden 2 gitar veya gitar artı nakit tekliflerine çok sıcak değilim maalesef.
İstanbul içi elden teslim tercihimdir.