Bursa Takılıp birşeyler çalmalık insan

Taşınalı bir yıl vs. oldu, bırakın rock metal dinleyeni ingilizce bilen insan bulmakta bile zorlanıyorum. 5 senedir gitar çalıyorum genelde rock, grunge, metal vs. dinliyorum herhangi birşey çalıp herhangi bir proje yapmak isteyen ve ya sadece takılmak isteyen varsa yazabilir.

Selamlar bursa zor bı yer...ben de dışardan geldim...ben dahacok jazzy şeyler seviyorum ama rock ta severim..bateri çalıyorum..bursa standart larindan ustteyim..ilginizi çekerse bı prova ayarlariz

Taşınalı bir yıl vs. oldu, bırakın rock metal dinleyeni ingilizce bilen insan bulmakta bile zorlanıyorum. 5 senedir gitar çalıyorum genelde rock, grunge, metal vs. dinliyorum herhangi birşey çalıp herhangi bir proje yapmak isteyen ve ya sadece takılma

Selamlar bursa zor bı yer...ben de dışardan geldim...ben dahacok jazzy şeyler seviyorum ama rock ta severim..bateri çalıyorum..bursa standart larindan ustteyim..ilginizi çekerse bı prova ayarlariz
Telefon numaranı yazar mısın görüşelim. Hazır grupta bir eleman eksiğimiz var. Sahne alacağız.

Geri