Üretimi 1997'de biten FZ2'yi, 2018'de faturalı olarak almak.
"😂" emojisini cümle içinde defalarca kullananlar arasında kaale almaya değer kimseyi göremedim henüz.Geçen instagramda bi sayfa gördüm. İlan satışı paylaşıyorlar falan, ben de ilanları tğkleyeyim dedim ve aldıgım cevaba bakın 😂 taklit ürünler sayfasına uygun değilmiş 😂😂 yorumu sizlere bırakıyorum 144713 eklentisini görüntüle144714 eklentisini görüntüle
Mağazanın elinde kalmış bir ürün olabilir. Çankaya VD yazıyor fatura üzerinde. Muhasebeleştirilmişse giriş çıkışı, sıfır almış olması mümkün. Bağlamacı dükkanlarında grani tonu için fuzz kullanan çok bağlamacı var. Keza Distortion için Lezli diyenler de mevcut.Üretimi 1997'de biten FZ2'yi, 2018'de faturalı olarak almak.
Gülme yetinizi kaybetmiş olmanıza ve bu trajikomik durumu algılayamış olmanıza üzüldüm"😂" emojisini cümle içinde defalarca kullananlar arasında kaale almaya değer kimseyi göremedim henüz.
İlanı paylaşmak mı yoksa böyle saçma bir durumu burada paylaşmak mı boş? Herkesi kendiniz gibi sanmayın efendim.Benden de bos isler pesindesiniz
Amacınız nedir? Ekran görüntüsü paylaştığınız kullanıcı sizi açık açık başından savuşturmak istemiş.İlanı paylaşmak mı yoksa böyle saçma bir durumu burada paylaşmak mı boş? Herkesi kendiniz gibi sanmayın efendim.
İkinci el enstrüman satanları paylaşmaya kalkıyor. İlanı paylaşıyoruz cevap bile vermiyor. Böyle canlılar da var diye sizinle paylaşmak istedim. Siz de aynı duruma düşmeyin diye ama aramızda yappprak yappprak muhabbeti olanlar da varmış. Bilemedim şimdi.Amacınız nedir? Ekran görüntüsü paylaştığınız kullanıcı sizi açık açık başından savuşturmak istemiş.
Neden ki adamın kendi sayfası istediğini paylaşır. Zaten 2. el satanında alanında bence asıl mekanı sarı site vs uygulamalar olmalı özel bir neden yoksa araya 3. kişi almak biraz saçma geliyor tabiki bu benim kendi görüşüm.İkinci el enstrüman satanları paylaşmaya kalkıyor. İlanı paylaşıyoruz cevap bile vermiyor. Böyle canlılar da var diye sizinle paylaşmak istedim. Siz de aynı duruma düşmeyin diye ama aramızda yappprak yappprak muhabbeti olanlar da varmış. Bilemedim şimdi.
Evet gayet mantıksız ama. Sarı pembe vs her türlü sitede paylaşmama, sıfır fiyatının 3te birine kadar fiyatı kırmama ragmen pandemi sürecinde müzik piyasası tamamen öldü. Olur da biraz daha fazla kullanıcıya ulaşma şansı olur diye böyle bi yönelme girdim ama o da nafile.Neden ki adamın kendi sayfası istediğini paylaşır. Zaten 2. el satanında alanında bence asıl mekanı sarı site vs uygulamalar olmalı özel bir neden yoksa araya 3. kişi almak biraz saçma geliyor tabiki bu benim kendi görüşüm.
İkinci el enstrüman satanları paylaşmaya kalkıyor. İlanı paylaşıyoruz cevap bile vermiyor. Böyle canlılar da var diye sizinle paylaşmak istedim. Siz de aynı duruma düşmeyin diye ama aramızda yappprak yappprak muhabbeti olanlar da varmış. Bilemedim şimdi.
Kullanıcı sizi pek takmamış. Demek ki size hiç ihtiyacı olmamış, tutumunuzu da sevmemiş. Siz de yaprak gibi kalmışsınız bir başınıza.Evet gayet mantıksız ama. Sarı pembe vs her türlü sitede paylaşmama, sıfır fiyatının 3te birine kadar fiyatı kırmama ragmen pandemi sürecinde müzik piyasası tamamen öldü. Olur da biraz daha fazla kullanıcıya ulaşma şansı olur diye böyle bi yönelme girdim ama o da nafile.
lezli.... sonunda ne olduğunu öğrendim distortionmuş..Mağazanın elinde kalmış bir ürün olabilir. Çankaya VD yazıyor fatura üzerinde. Muhasebeleştirilmişse giriş çıkışı, sıfır almış olması mümkün. Bağlamacı dükkanlarında grani tonu için fuzz kullanan çok bağlamacı var. Keza Distortion için Lezli diyenler de mevcut.
lezli.... sonunda ne olduğunu öğrendim distortionmuş..
Phaser aslinda. Leslie speaker sonrasi turemis bir efekt.lezli.... sonunda ne olduğunu öğrendim distortionmuş..