hackeiommi 17 Ağustos 2013 #2 Sen sığar mısın hiç öle Rakın Koklara a dale?! Dar gelir sana oralar! Memleketimin pek çok plastik "Rak"çısından daha coşturucusun sen hem.
Sen sığar mısın hiç öle Rakın Koklara a dale?! Dar gelir sana oralar! Memleketimin pek çok plastik "Rak"çısından daha coşturucusun sen hem.
Single_FACTOR 17 Ağustos 2013 #3 50 Cent in sahne aldığı bi rock festivalinde Tarık Mengüç ün çıkması alakasız bir durum değil. Oynayalım kıralım belimizi be ya!
50 Cent in sahne aldığı bi rock festivalinde Tarık Mengüç ün çıkması alakasız bir durum değil. Oynayalım kıralım belimizi be ya!
hackeiommi 17 Ağustos 2013 #4 Single_FACTOR demiş ki: 50 Cent in sahne aldığı bi rock festivalinde Tarık Mengüç ün çıkması alakasız bir durum değil. Oynayalım kıralım belimizi be ya! Hepsini görmek için tıklayın... Aaa dur! 50 Cent varsa Tarık ta olmaı!! Adamın isyanı haklı valla!!
Single_FACTOR demiş ki: 50 Cent in sahne aldığı bi rock festivalinde Tarık Mengüç ün çıkması alakasız bir durum değil. Oynayalım kıralım belimizi be ya! Hepsini görmek için tıklayın... Aaa dur! 50 Cent varsa Tarık ta olmaı!! Adamın isyanı haklı valla!!
hackeiommi 17 Ağustos 2013 #7 satan87 demiş ki: @hackeiommi Girileriniz ile profil fotonuz birbirine çok uyumlu 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Logic logic logic efendim! Mantığın olmadığı yerde biz yokuz! Evrensel konfederasyon birliği, ilim, irfan, ilerleme ve saire 🙂
satan87 demiş ki: @hackeiommi Girileriniz ile profil fotonuz birbirine çok uyumlu 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Logic logic logic efendim! Mantığın olmadığı yerde biz yokuz! Evrensel konfederasyon birliği, ilim, irfan, ilerleme ve saire 🙂
yenidenyeniyine 18 Ağustos 2013 #12 Rock müzik adına yıllardır o kadar kalitesiz adamlar geliyor ki, açıkçası bu adam daha çok keyiflendirir beni.
Rock müzik adına yıllardır o kadar kalitesiz adamlar geliyor ki, açıkçası bu adam daha çok keyiflendirir beni.