Bence ülkemizin eniyi bassisti vede en iyi prodüktörlerinden biridir.Pentagramın yeni albümünü çok özlediğimide belirtirim.
..........DARK IS THE SUNLIGHT...........
..........DARK IS THE SUNLIGHT...........
yener demiş ki:herkesden özür dilerim ama bu başlık kapatılmalıdır.
kesinlikle katılıyorum...fazla söze gerek yok... 😉Jawbreaker demiş ki:Mor ve Ötesi'nin müziğini beğenmem. Yaptıkları işlerde teknik anlamda bir derinlik yoktur. Ancak son albümleri -dinlediğim parçalar itibariyla- kesinlikle bir prodüksiyon harikası. Ve bu işin arkasındaki adam akinu'nun da belirttiği üzere Tarkan Gözübüyük... Umarım kendisini ileride daha farklı grupların prodüksiyonlarında da görebiliriz. Zira kendisi önemli bir yetenek.
eleven demiş ki:kesinlikle hudubete katılıyorum adamın yaptıkları sadece pentagramla alakalı şeyler değil ki!!bahsettiğimiz insan pentagramla beraber 6 albüm yapmış,özlem tekin'in "kime ne"(1995),şebnem ferah'ın "kadın"(1996) ve "artık kısa cümleler kuruyorum"(1999),knight errant'ın "knight errant"(1999),turgut berkes'in "kara kutu"(2000),demir demirkan'ın "demir demirkan"(2000),mor ve ötesi'nin "yaz"(2003) ve "dünya yalan söylüyor"(2004),son olarak da teoman'ın "en güzel hikayem"(2004) adlı albümlerine prodüktörlük ve aranjörlük yapmıştır.hala bu başlık kapatımalı diyenlere sözüm yok!!
didemharun demiş ki:ah keşke kendisiyle tanışma fırsatım olsa...bence süper bi insan