kelebekkk demiş ki:arkadaşlar burası tasmanın sayfası.... HATIRLATAYIM dedim yaneee.... :!:
..... gibi.... özel mesaj kutularınız var... hatta onlarıda hatırlatayım isterseniz.....ARKADAŞLAR 8) buarada OzZzz elimde rockn coke bileti var..size kıyak geçebilirim :twisted: haberiniz olsun... kıyak derken indirim yane 😉 patton sanada 😆freefleaflyjump demiş ki:1 ay sonra bursadayım, görüşelim portish!!!!
kelebekkk demiş ki:..... gibi.... özel mesaj kutularınız var... hatta onlarıda hatırlatayım isterseniz.....ARKADAŞLAR 8) buarada OzZzz elimde rockn coke bileti var..size kıyak geçebilirim :twisted: haberiniz olsun... kıyak derken indirim yane 😉 patton sanada 😆freefleaflyjump demiş ki:1 ay sonra bursadayım, görüşelim portish!!!!
patton demiş ki:kelebekkk çok sağol ama ben de Rock'nCoke'a gidemeyeceğim davetiyelerimi bir arkadaşa verdim.
Bu arada Tasma yakında güzel işler yapacak. Ben şimdiden uyarayım herkesi! 🙂
BillyTheKiD demiş ki:iyi hadi bakim beklioz... bu arada bütün başlığı okuma fırsatım olmadı ama şenliklerde bi ezan muhabbeti olmuştu o ne ayaktı.... o sıra ben uyuyodum da 🙂