Değerli forumdaşlar grubumuzun youtube kanalı hacklendiği için videolarımızı tekrar yüklüyoruz...yeni kanalımızı takibe alabilirsiniz...sevgiler...
Teşekkürler...bende izmitliyim zaten ailem orada olduğu için sürekli gidip gelirken çıktı parça 🙂Dilovası hakkında şarkı yapmanız çok güzel olmuş. Kocaeli de yaşayan biri olarak böyle duyarlı bir hareket sergilemeniz beni çok etkiledi. Başarılarınızın devamını diliyorum.
O zaman bölgenin sanayi sorunları ile ilgili başka şarkılarda göreceğiz demektir. 🙂Teşekkürler...bende izmitliyim zaten ailem orada olduğu için sürekli gidip gelirken çıktı parça 🙂
memlekette konu sıkıntısı çekmiyoruz keşke çeksek 🙂O zaman bölgenin sanayi sorunları ile ilgili başka şarkılarda göreceğiz demektir. 🙂
Doğru söze ne hacet. 🙂memlekette konu sıkıntısı çekmiyoruz keşke çeksek 🙂
Gerçekten ! Nükleer santralimizde kurulursa,Toxic Holocaust tadına erişeceğiz.memlekette konu sıkıntısı çekmiyoruz keşke çeksek 🙂
arkadaşlar sosyal medyada parçaları paylaşır tanıtıma katkıda bulunursanız çok seviniriz...bu günlerde müziği duyurmak yapmaktan daha zor açıkcası...Gerçekten ! Nükleer santralimizde kurulursa,Toxic Holocaust tadına erişeceğiz.
ya çok mikro milliyetçiliğe girmek istemiyorum ama bi kocaelisporluluk var bünyede 🙂Hocam bir ara da körfezle ilgili şarkı yapın süper olur. 😀
İsmet paşada denk gelmişizdir belki. 😀ya çok mikro milliyetçiliğe girmek istemiyorum ama bi kocaelisporluluk var bünyede 🙂
kalbimizdeki yeri ayrıdır stadın hem çok maç izledim hem 19 mayıs 23 nisan bilimum gösterilere çıktım 🙂İsmet paşada denk gelmişizdir belki. 😀