TC Electronic 3 al 2 Öde Zuhal Kampanyası

Merhabalar.

Zuhal kampanya yapmış. 3 pedal al 2 öde diye. Sadece TC Electronic' in bazı modellerinde geçerli.
İhtiyacı olan varsa kaçırmasın.

Özellikle;

Hall of fame, Polytune, Spark, Skysurfer, Tube Pilot kullanmış biri olarak tavsiye ediyorum. Pille de çalışıyorlar.

Amazon üzerinden istesek geliyor mu bunlar? 1000 TL filan üzeri zaten takılmıyor mu sınıra?
Amazon' un kendi stoğundan geliyor abi yurtiçi yani Zuhal' den satın almış kendisi satıyor gibi düşün.

Amazon.com.tr , amazon kendi stoklarından satıyor herhalde, yurtdışından gelmiyor sanırım.

Evet abi yurtiçi.

Fiyatları biraz yukarı tutmuşlar ama yine avantajlı oluyor gibi.

Amazon' un kendi stoğundan geliyor abi yurtiçi yani Zuhal' den satın almış kendisi satıyor gibi düşün.

Evet abi yurtiçi.

Fiyatları biraz yukarı tutmuşlar ama yine avantajlı oluyor gibi.
Valla ben indirimli halini bile almam TC Electronics pedallarının🙂 En uygun fiyatlı OD pedallara baktım iki knoblu filan şeyler. Bunları bizim kloncu esnaf satsa kızarız. Sanki özgün tasarımlar mı? Hiç sanmam🙂

NUX Quen of Tone veya Ace of Tone gibi bir şey satsa TC, herhalde kapıyı 10 bin'den açar. Bağımsız ikişer moda sahip iki pedal aynı kasada, hem de her iki yöne doğru kombine edilebiliyor.
Flashback desen, üzerinde tap tempo göremedim ama, bilmiyorum var mı tek switch olanlarda?
Bana para tuzağı gibi geldi. Hypergravity için bir şey diyemem; o özgün birşey galiba.

Valla ben indirimli halini bile almam TC Electronics pedallarının🙂 En uygun fiyatlı OD pedallara baktım iki knoblu filan şeyler. Bunları bizim kloncu esnaf satsa kızarız. Sanki özgün tasarımlar mı? Hiç sanmam🙂

NUX Quen of Tone veya Ace of Tone gibi bir şey satsa TC, herhalde kapıyı 10 bin'den açar. Bağımsız ikişer moda sahip iki pedal aynı kasada, hem de her iki yöne doğru kombine edilebiliyor.
Flashback desen, üzerinde tap tempo göremedim ama, bilmiyorum var mı tek switch olanlarda?
Bana para tuzağı gibi geldi. Hypergravity için bir şey diyemem; o özgün birşey galiba.
toneprint varken knob olmasa kaç yazar üstat 🙂

toneprint varken knob olmasa kaç yazar üstat 🙂
Zaten onu pazarlıyorlar değil mi🙂
Plethora 3 ve 5'in fiyatlarına baktım. Yani adamlar HX Stomp-HX Effects seviyesinde filan fiyat koymuşlar. İnanılır gibi değil. Çift sinyal yolu destekleyen, dünya kadar kontrol seçeneği ve efekti olan şeyler yerine o Plethora'yı kim, o fiyata neden alır diyordum.
Toneprint buna değer mi gerçekten, bilemedim. Ama adamların tarzı bu, vaktiyle Nova denilen pedal da böyleydi; overrated, sinyal yolu sıkıntılı, ama fiyat o zaman için kol gibi filan. Hep bu kafada herifler. Demek ki iş de yapıyorlar.

Böyle bir pedal olduğunu ilk kez duydum ya keşke daha önce haberim olsaydı...
Ben mal gibi gittim Boss aldım... Modifiye ettim...
@barrios Herkes lazım olan böyle iyi analog pedallar listesi gibi birşey yapabilirmisin ? Kazık yemeyelim.

TC. Electronics adına Güzel pedallar mevcut, Tüm pedalların true byPass olması önemli bir detay.

Listemde bazıları var.
- Mojo Mojo ya da muhtemelen P.GILBERT versiyonu,
- Spark
- pipeline Tremolo. Tap tempo özelliği ve volume telafisi olması isabet. Çünkü bunları zincirin başında ya da sonunda kullandığınızda volume drop meydana getirebiliyor. BOSS TR-2 de nefret ettiğim bir şeydi.
- JUNE-60 Chorus. Depth ve Rate i tempoya göre kendim ayarlama taraftarı olsam da, tarihteki bir çok meşhur şarkıda, meselenin çok önemsenmediği durumlar mevcut ve karakteristik bir Chorus, işe farklı bir zevk katabilir. Tam da denemelik...

Hypergravity için bir şey diyemem; o özgün birşey galiba.
Kompressörün ne kadar gain reduction yaptığını ölçemedikten sonra kullanımını yetersiz görüyorum. Üstüne 2-3 ekleyip UAFX1176 almak daha mantıklı bana kalırsa.

Son düzenleme:
Zuhal müzikte her zamanki gibi Kampanya şahane.
Gerçekten de 3 fiyatına 2 alıyoruz. (YERSEN )
Rastgele 3 pedal seçtim ve listeledim. Bir fiyat düşülmüş Toplam fiyat 9.710 TL

176616 eklentisini görüntüle
Aynı fiyatları başka bir satıcıda listeledim: Müzik Doktoru
Fiyat: bedavasız 9.706 TL

Helal olsun. Markalarda tekel olmanın bütün kaymağını yiyor ve yedirtiyor bizlere.
Zuhal'in sattığı bütün markaların da overrated-kazıkçı olması ayrı bir durum. Fender-Musicman-Ibanez-Boss-TC Electronic... Say say bitmiyor.

Zuhal'in sattığı bütün markaların da overrated-kazıkçı olması ayrı bir durum. Fender-Musicman-Ibanez-Boss-TC Electronic... Say say bitmiyor.

Şu yaptıkları kampanya komediden başka bir şey değil. Hem de gözümüzün içine baka baka...

Behringer Distribitörlüğüne sahip firmalardan biri Zuhal, diğeri sescibaba.
Mixer almam gerekiyordu. İki firma arasında %40 fiyat farkı mevcut, Aradım nedenini sordum; Konteyner fiyatları, gümrük vergileri falan fişman bir sürü şey saydılar bana. E diğer firma da aynı yerden ürün alıp o fiyata zararına satmıyorsa bu iş biraz garip. İki firma arasında işçilik kira maliyeti falan hadi, %5 %10 olur da; %40 uçurum nedir yani?

Fender ve diğer markaların detayına hiç girmiyorum... Bakıyorsunuz yurt dışında Thomann dan alacağınız ürüne vergi %100 ekleseniz bile yine ucuza alıyorsunuz. Zuhal daha yükseğe satıyor.

Son düzenleme:

Geri