G system i kullandığınız için yakalamışken size bir şey sorayim. Bende tüm analog pedallarımı elden çıkarıp ya g system yada nova system gibi hem daha taşınası hem daha pratik bir şey almak istiyorum. Aklımda nova system var. Gsystem deki looper özelliği dikkatimi çekiyor. Gsystem ortalama ne kadar ağırlıkta yada hemen hemen boyutları nasıl fikir alabilirmiyim.
Fuzz pedallı olabilir. Geçenlerde velvet fuzz denedim. Fuzz pedallarıyla pek hoşlaşmama rağmen gayet iyidi.
G system almak ıcın bence düşünülmemeli.Hani alsammı almasammı gıbı bır tereddütte bulunulması gereksız bir alet çünkü dunyanın en ıyı 3 elektro gıtar procersorlerınden belkıde en ıyısıdır.
Tek dusunmen gereken butcen varmı? Varsa yada kendıne guvenıyorsan gıdıp almaktır.
Cıhaz buyuk ama cok akıllıca dızayn edılmıs tuşlar dahıl olmak uzere heryerı saf krom.Bu yuzden paslanma aşınma deforme olayı olması mumkun degıl.
İçinde tc electronıcsın gelmıs gecmıs en ıyı efektlerını barındırıyor.
Reverb-chorus-fuzzer-comp-vah-pitch-delay vs vs gıbı yaklasık 20 tane az ama kral efektler mevcut.
Bır ara boss gt 100 gectı elıme bı kurcaladım ama allahım 800 tane efekt var bu ne dedım.Her bırıne bakıp test etsem 1 haftamı alırdı.
Nerde çokluk orda yokluk
🙂 Tc az efekt öz efekt.
Pedalları Sat gıt bı nova drıve yada ıstedıgın bır drıve pedalı ıle bu aletı omrunun sonuna kadar kullanırsın.
Ben amfı taşımıyorum.
AMT F1 preamp-dıbox ozellıgı olan fender legendary kabınını taklıt eden bır pedal aldım yurtdısından.
bu cıhazı hem preamplayıp hem cıkısa amfı modellemesı saglıyor.
Dolayısıyla tek bır cantana g system ve bu pedalı alıp mekanın mixerine bağlayıp paşalar gıbı muzık yapıyorum.
İlk başlarda çok garıpsedım herkes kafa yaptı.La olum şaşırdınmı kabınsız elektro gıtarmı çalınır dedıler.
AMT geldı avuc ıcı kadar alet.Bu sefer dahada dalga geçtiler
🙂 Sısteme bı gırdım hepsi oturup birer buyuk tekırdağ açtılar
🙂
Looper derken demek ıstedığini anlamadım. G systemde looper ozellıgı yok.Loop mu demek ıstedın loop gırıs demek looper kayıt demek.
Looper bu alette yok.
Kısaca bu şekılde umarım açıklayıcı olmustur. Bu arada konu cacık oldu benım soruma cevap yok fuzzer demıssın fuzzer efektıde var tc de
😀D