Merhaba arkadaşlar yukarıdakli linkte AMT firması yapmıs oldugu MesaBoogie / RectoPreamp modellemesi var.
Koca amfiyi neye sığdırmışlar.
Sizce böyle birşey mümkünmüdür??
Fark tabi ki var ki olmalı da ama karakter olarak benziyorlar bence.Recording Recto sahibiyim, aradaki farkı çok ama çok net anlıyorum.
Selamlar herkese.
Olay bıtmıs bızım caldıgımız mekanlardakı sıstemler hepsı jbl olsa eyvallah fark gorulur derımde,Amelelık dönemi bitmiş
İnanılmaz güzel aletler benım setupumdada F1 var.Bende bunların R2 ile P2 olanlarını araştırıyordum. P1 R1 de gayet güzelmiş...
Aslında iki karşılaştırma videosunda da nu metal tarzı bir sounda göre ayarlamışlar. (Bana onu anımsattı size farklı gelebilir yanlış anlamayın. ) Daha iyi tonlar çıkabilir bence.Her iki ton da bir birine çok benziyor ve ikisi de iyi değil. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum?
Her iki ton da bir birine çok benziyor ve ikisi de iyi değil. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum?
Çok beğendimteknolojik bir atılım değil ama benim hoşuma gitti. böyle multi aletleri seviyorum.
http://www.tech21nyc.com/products/sansamp/flyrig.html
Ufak mekanlarda çalarken ana setupunuzun eksıklıgını fazla hıseettırmeden iş götürecek bı alet alıp koymalı bı kenara çok begendım gerçekten. Gıtarın casesıne bıle sığar bu.ebatları da çok güzel imac klavyesi kadar bişey.
Çok güzel anlatmıssın.Ne kadar ekmek o kadar köfte.Böyle şeyler normal artık günümüzde.
Hele birde iRig (ki ilerde almayı düşünüyorum) ve benzeri aletler varki insanın dibi düşüyor. Setup kurmak bir dakika, pedal ekleme çıkarma, ampli değiştirme 5 saniye 🙂
Processor ile başlayan bu olay piyasada gercekten kabul görseydi (en azindan şimdilik) kimse koca koca aletlerin hammallığını yapmazdı.
Bu arada günümüz teknolojisi ile daha değişmeyen altin kural ne kadar büyük speaker o kadar ses yani ne kadar ekmek o kadar köfte 🙂