Tel fiyatları neden Amazon'da çok daha ucuz?

10-46 optiweb alıcaktım. Baktım 750tl civarı her yerde. Bir de amazona bakayım dedim 495 tl. 3'lüsü de 1589. Neden böyledir acaba? Daha önce Amazon'dan tel aldım, Amazon'da sıkıntı olacağını da sanmıyorum da diğer firmalar bizi mi şa'apıyor..?
Fiyatlar:
Amazon
Do-re

10-46 optiweb alıcaktım. Baktım 750tl civarı her yerde. Bir de amazona bakayım dedim 495 tl. 3'lüsü de 1589. Neden böyledir acaba? Daha önce Amazon'dan tel aldım, Amazon'da sıkıntı olacağını da sanmıyorum da diğer firmalar bizi mi şa'apıyor..?
Fiyatlar:
Amazon
Do-re
Hocam belki eski fiyattan satılıyordur belki de stok fazladır emin değilim (konuyla alakasız bence 10-46 nanoweb tercih edin).

Doremüzik zaten bazı ürünlerde direkt kazık. 8 bine satması gereken ürünü 13 bine satıyor. Amazon daha iyi bozuk veya paslı çıkarsa direk geri gönderirsin. Keşke her şey Amazon’da satılsa.

Mesela fotoğrafçılık sektöründe aynı durum Nikon ve Panasonic’te var. Normalde dünyada Canon’dan ucuz Nikon model makina Türkiye’de daha pahalı satılıyor.

Türkiye'de fiyatlar çok uçuk ben artık bir şey almak istediğimde Almanya'daki akrabama parasını gönderip tatile gelince getirmesini istiyorum felaket ucuza geliyor

anlamaya çalışma... fiyat algısı kaybolalı yıllar oldu memlekette.
araştır ve o an için hangisi cazipse (güvenilir sitelerde) al gitsin.... ne yapacan amazon nasıl daha ucuza satıyor bilsen

ben geçenlerde 3lüsünü 1530 liraya aldım dorenin kendisinden. şu anda da 9-42 set 1470 lira görünüyor yine dorede. 10-46'nın 3lüsü stokta yok gibi. tekli paketler paketlemeden dolayı pahalı hala.

Geri