Çoktan yaptım gerek kalmadı , al buda fotosuŞablonu bulmak için, telecaster dwg veya dxf dosyası aratırsan bulursun. Cnc de işletirsen ona da solid dosyası lazım.
buradan bak bi, heralde çizimi kağıda çıkartıp keseceksin. 1:1 ölçeğine dikkat et, zaten çizimde 1:1 ölçeğinde olur.Planos Fender Telecaster | Pastrana Guitars
www.pastranaguitars.com
Sakin ol champ😅
Sakinim kralinyoSakin ol champ😅
Hastasıyım hocam , şimdi zımpara atıyorum bitince gitarı yakacam hürmüzle , bitincede vernik cila sonrasında delikleri açacam ondan sonrasında parçaları alma süreci vesaire vesaireAdam yanıyor tele diye 🙂
Sonra gelsin duman tonu 🤣gitarı yakacam hürmüzle
Aslında çok doğru bi konuya değindiniz ama ben dumancı değilim country/blues aşığıyımSonra gelsin duman tonu 🤣
Kolay gelsin.Hastasıyım hocam , şimdi zımpara atıyorum bitince gitarı yakacam hürmüzle , bitincede vernik cila sonrasında delikleri açacam ondan sonrasında parçaları alma süreci vesaire vesaire
bi de boğazı var dimi hocam hürmüzün.Kolay gelsin.
Hürmüz, Persler zamanından çok eski bir tanrı. Yakmak istediğin alet pürmüz. Hürmüz yakarsa evini barkını komple yakar. Pürmüz daha güvenli.
Tekrar kolay gelsin. Bekliyoruz yeni fotoğrafları 👍
Doğrudur dünyada en çok petrol taşınan doğal geçittir , coğrafyam 10-1 türkçem 26-14bi de boğazı var dimi
Gitarın adı hürmüzün telesi olsun o zaman 😀Kolay gelsin.
Hürmüz, Persler zamanından çok eski bir tanrı. Yakmak istediğin alet pürmüz. Hürmüz yakarsa evini barkını komple yakar. Pürmüz daha güvenli.
Tekrar kolay gelsin. Bekliyoruz yeni fotoğrafları 👍
Kardeş bu gitarın ekolü justin johnson ona göre yorum yapyakana kadar iyi gidiyordu
Parçaları ne zaman alırsam 😀DDHarika gözüküyor, ne zamana ilanda olacak acaba 🤩