Merhaba dostlar,Sorum aslında gayet açık olacak, bildiğiniz üzere 2 seneye yakın bir süredir 52 telecaster kullanıyorum ve gitarın middle pozisyonundan aşırı derecede şikayetçiydim, boğuk basları düzensiz ritim çalınmayacak bir ton veriyordu. Bugün komple bağlantı şemasına bir girişelim dedik ve , bir kapasitör ekledik gitara .333 değerinde mercimek kondanstaör ve bu işlem sonucunda istediğin şekilde tüm pozisyonlarda tizler öne çıktı ton düzene girdi aradığım ses buymuş dedim.
Şimdi sorun ne derseniz , Elinizde kullandıgınız ve sağlıklı bağlantı şemaları var ise paylasabilirmisinz.
Bir diğer sorum ise, aynı değerde ama çok daha kaliteli bir kapasitörü nerden temin edebilirim?
Son soruma gelecek olursak 333 değil daha farklı bir değerde öneriniz var ise belirtirseniz sevinirim. Tizleri daha da öne getirecek bir değer 333den kücük mü olmalı büyük mü ? Şimdiden teşekkürler 🙂
Şimdi sorun ne derseniz , Elinizde kullandıgınız ve sağlıklı bağlantı şemaları var ise paylasabilirmisinz.
Bir diğer sorum ise, aynı değerde ama çok daha kaliteli bir kapasitörü nerden temin edebilirim?
Son soruma gelecek olursak 333 değil daha farklı bir değerde öneriniz var ise belirtirseniz sevinirim. Tizleri daha da öne getirecek bir değer 333den kücük mü olmalı büyük mü ? Şimdiden teşekkürler 🙂