Telecaster Önerisi

Merhabalar,aslında çok hoşuma giden bir telecaster modeli var fakat fiyatının fazla olduğunu düşünmekteyim.

Yaşadığım şehirde istediğim tarzda bir ikinci el ürün baktığım kadarıyla maalesef bulunmamakta.Başka şehirlerden de gitar alma olayına hiç girmek istemiyorum.

Squier ürünlerinide ufaktan araştırdım fakat sonic telecaster modelleri genel olarak kullanıcılar tarafından önerilmemekte.

Affinity telecasterlarda maalesef bütçemi aşan durumda.

10.000 TL bütçeyi aşmayacak şekilde telecaster önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bahsettiğim ürünün modeli:

Son düzenleme:
Zamanında Squier Affinity Telecaster'ım vardı ve çok iyi bir gitardı, çok severek çalardım. Bir de yorumlara takılmamak lazım, eğer yeni başlıyorsanız bütçenize uygun olanla başlayın derim. İleride satıp (şehrinizde sizin gibi düşünüp ikinci el gitar bakan vardır) üzerine para ekleyerek daha iyisini alırsınız.

SX vintage serisini de tavsiye ederim, fiyatına göre iyi gitarları var.

Eğer yeni başlamıyorsanız kesinlikle para biriktirip bir Affinity almanızı öneririm. Sanırım kayseride oturuyorsunuz ve sahibindende sx ilanları var. Uygun manyetikle canavara dönüşüyor bu sxler.
https://www.sahibinden.com/1237239685
Uzun zamandır gitar çalmaktayım.Zamanında SX marka Stratocasterım vardı.Şuan telecaster modelleri hoşuma gittiği için Stratocaster düşünmüyorum.
Zaten ses kartıyla çalmayı düşünüyorum gitarı.Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Geri