Merhabalar,aslında çok hoşuma giden bir telecaster modeli var fakat fiyatının fazla olduğunu düşünmekteyim.
Yaşadığım şehirde istediğim tarzda bir ikinci el ürün baktığım kadarıyla maalesef bulunmamakta.Başka şehirlerden de gitar alma olayına hiç girmek istemiyorum.
Squier ürünlerinide ufaktan araştırdım fakat sonic telecaster modelleri genel olarak kullanıcılar tarafından önerilmemekte.
Affinity telecasterlarda maalesef bütçemi aşan durumda.
10.000 TL bütçeyi aşmayacak şekilde telecaster önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Bahsettiğim ürünün modeli:
www.do-re.com.tr
Yaşadığım şehirde istediğim tarzda bir ikinci el ürün baktığım kadarıyla maalesef bulunmamakta.Başka şehirlerden de gitar alma olayına hiç girmek istemiyorum.
Squier ürünlerinide ufaktan araştırdım fakat sonic telecaster modelleri genel olarak kullanıcılar tarafından önerilmemekte.
Affinity telecasterlarda maalesef bütçemi aşan durumda.
10.000 TL bütçeyi aşmayacak şekilde telecaster önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Bahsettiğim ürünün modeli:
SX Telecaster Elektro Gitar (3-Tone Sunburst) | doremusic
SX Telecaster Elektro Gitar (3-Tone Sunburst) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Son düzenleme: