Telecaster Sevenler

Hi gain ile pek alakam yok. Ozellikle pure clean ton sevenlerdenim. HH gitari alirken ben de bir gidip geldim, cok bassli olacak diye. Neck manyetiginde humbucker hic sevmezdim. Gitarin ici bos oldugundan oyle bassli gelmiyor.

Ama maple o doygunlugu veremiyor. Ciliz kaliyor. Bu nedenle baska G&L gitari almamistim. O da Deluxe Asat'ti. HH Semi Hollow idi. Onda da kontrol edemedigim tiz bir frekans vardi. Tonu kissam da, amfiden treble potunu kissam da olmadi. Sevdigim biri demisti: "Maple gitarin tonunu oldugu gibi verir, rosewood ise tondaki kusurunu kapatir" diye.

Bir de maple sarisin gibidir, adi vardir 🙂
Hocam sarışını kontrol etmeyi bilmek lazım tabi tonla treblela olacak iş değil 🙂 🙂 sonuç olarak sarışın seven var esmer seven var damak tadınıza göre bu iş bol bol gitar deneyelim özellikle fenderde neyden ne çıkacağı belli olmuyor

83208d1305027643-your-telecaster-male-female-ginger_and_godzilligan-jpg

Kamyoncu işi şekerleme gibi valla.

Bir zamanlar ben de almaya niyetlenmiştim.Bütçeme en uygun olanlar Squier Affinity Telecaster idi (solak olmak zor zanaat). Denedim,resmen ötüyordu alet.Fazla tiz,cılız bir tonu vardı bana göre.Tele gül klavyeyle daha güzel sanırım.

Geri