Telecasteri H S yapmak

Selamlar benim bir squier telecasterim var bu telecasterime bir humbucker manyetik takmak istiyorum çünkü a7x gibi rock/metal tarzı çalıyorum ve gitarıda modifiye etmek istiyorum.Sizce nasıl yapabilirim

Selamlar benim bir squier telecasterim var bu telecasterime bir humbucker manyetik takmak istiyorum çünkü a7x gibi rock/metal tarzı çalıyorum ve gitarıda modifiye etmek istiyorum.Sizce nasıl yapabilirim
Bunun dışında alternatif olarak;

Alıyorsunuz SS görünümlü metal canavarı bir HS gitarınız oluyor.

Luthier e götürüp gitarı kestirecek ve uygun manyetiği taktiracaksiniz. Astarı yüzünden pahalıya gelecek. 2. El humbucker li bir gitar almanız daha iyi olacaktır
H takılabilen tele köprüsü de gerekiyor. Onu tr içinde bulması çok zor. Dışarıdan getirttirecek, aliexpress/temu'da olduğunu da sanmıyorum, spesifik bir ürün. Astarı yüzünden pahalı gelecek.

Merhaba ben Luthier Sinan Akbaba, Telecaster için köprüye humbucker takmak isterseniz bu işlemi kolay ve hızlı ve güvenli bi şekilde gerçekleştirebiliriz. Detaylı Bilgi almak için 0530 323 37 39 numaradan ulaşabilirsiniz.

Geri