bungula cım erken beklerim taskime😉
filthy bir önceki sayfada demiş ki:Arkadaşkar kesin tarih ayin 12'si olarak kararlaştırılmıştır (bu karar benim keyfi almış olduğum birşey değildir)
Şimdi gelmek isteyen olursa nasıl gideriz, ne yaparız, ne ederiz diye kısaca yazayım.
- Doğan Medya Center'a gitmek için Taksim'den bir servis aracı ile (bir aksilik olmaz ise ben ayarlıyacağım) Tv Makinası stüdyosuna gideceğiz.
- Program yaklaşık 00:30 civarında başlıyor. Bu yüzden saat 21:30 civarında Taksim'den kalkış yaparız.
- Program bittikten sonra tekrardan Kanal D stüdyosundan Taksim'e dönüş yapmak üzere yola çıkacağız. Taksim'den evli evine köylü köyüne yoluna koyulur veya takılmak isteyenler kalır.
- Bu iş için tek masraf servis ücreti olacaktır. Gelecek kişi sayısına göre fiyat değişecektir tabii. Tek bir aracı yaklaşık 120-140 YTL arası (daha da düşebilir) ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. Bu ücret gelecek kişi sayısına göre değişecektir.
- Şimdilik 20 kişilik yer ayırttım. Eğer daha fazla katılım olursa bu sayıyı arttırabiirim.
- Gelecek olan kişiler en geç 09/11/2005 Çarşamba gününe kadar KESİN cevabını foruma yazsın veya bana bir şekilde ulaşsın.
- Gelecek kişiler forumdan tanıdığı kişilere falan telefon numarası v.s versin ki olası durumda daha rahat bir şekilde ulaşabilelim. İsteyen kişiler telefon numaralarını özel mesaj yolu ile atabilir.
- Çok rica ederek söylüyorum; "ben de gelirim ulan" diye yazıpta buluşma günü gelmeyen kişi olmasın lütfen. Çünkü ona göre bilet ve servis ayarlıyacağım (Bu konuda duyarlı olursanız çok sevinirim)
Ayrıca bu aktiviteye sevgilinizi, arkadaşınızı, karınızı-kocanızı, annenizi, babanızı, kuzeninizi, dedenizi v.s getirebilirsiniz. Kesin geliyorsanız kendiniz ile beraber artınızı tam olarak yazmayı unutmayın.
Artı nedir? Örneğin ben dedem ve ananemle (2 kişi) geleceğim. Sonuç olarak bu listeye eklenmek istiyorsam ben (+2) şeklinde bir anlatım biçimi kullanmanız çok süper olur
filthy demiş ki:Gelecek kişileri ve artılarını bu postta sunacağım.
filthy
benayevsen (+9 )
Purgatory (+1)
normanbates
Atakovic
HornyDeviL
bLackmaiLer
oXYJeN (+1)
apsuva (+1)
rainbow adamı (+sı (ları) belki gelecek belli değil)
Skull_Krusher (+sı (ları) belki gelecek belli değil)
Fatih_TheConqueror_ (belki +1)
nurchin (+1)
bungula (+1)
Aziz_Korsan
bungula demiş ki:hueeee demir demirkan geliyo.. en önden yer kapmamaız lazım..
Sertap ERENER
-Demir DEMİRKAN
-Tuba OZERK
-Belda OZTURK
-Gul GOLGE
-Ozlem KAVALLER
-Altan ve Muveddet GUNBAY
Maskeli Besler Filminin Oyunculari:
-Peker ACİKALİN
-Mehmet Ali ALABORA
-Melih EKENER
-Cengiz KUCUKAYVAZ