yakında dungeon programlarından bir kaç şarkıyı foruma koyucam ayrıca yeni şarkılarımızı da ekliycem ilginize teşekkürler...chuwalls demiş ki:Abi ben sizin sahne performansı videolarınızı izledim en kısa zamanda diğer arkadaşlar ile paylaşmanızı bekliyorum... Gayet güzeldi. Arkadaşlar kaçırmasın derim... 😀
bu gece bekliyoruz... her programda kendi bestelerimizi çalmaya devam edicez.şarkımızın adı "değer mi söyle" bu arada...warsavas demiş ki:selam gençler bi aksilik çıkmazsa yarın geliyorum izlemeye bakalım neler olmuş en son şu "değermi" parçasını canlı olarak dinlemek istiyorum çalarsanız iyi olur hadi selamlar komple. 8O
😀 kızmadım canım sadece düzelttim akşam görüşürüz...warsavas demiş ki:Tamam enis kızmana gerek yok🙂 değermi söyle yi çalın o zaman 8O beni görmeden çalmayın yalnız 🙂 hadi grörüşüs akşam.
teşekkürler her cuma dungeon'dayız 23:00-01:00 arası...görüşmek üzere..MagiC_Of_HazeL demiş ki:yaw valla bende bide sonradan değermi söleyi dinledim sözleri çok güzel valla bi çok demo indirdim ama valla bu ten grubu bir başka diğerlerinden bide vokalin sesi kaç oktav onu bi öğrenebilirmiyim ?ayrıca bende izmirde oturuorum nerde çalıorsunuz bi gitmek isterim varsa düzenli bir bar programınız bende biraz müğzikle uğraşıorum işte seneye fln iice kapayım gitarı bende bi grup kurcam sizlede bi muhabbet etmek isterim konser sonra fln belki banda yardımcı olursunuz bu grup ileriyle ilgili 🙂