enis-TEN demiş ki:25 EKİM ÇARŞAMBA GECESİ İZMİR DUNGEON BAR'DA SAAT 23:00'DA SAHNEDEYİZ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ...
heh hele şükür be 8O bende ne zaman dinliycem bunları diyodum hele şükür yani 😉 çarşamba ordayım bütün gruba selamlar 😆 :twisted:
enis-TEN demiş ki:25 EKİM ÇARŞAMBA GECESİ İZMİR DUNGEON BAR'DA SAAT 23:00'DA SAHNEDEYİZ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ...
selamlar bizden beyler hepinizi bekliyoruz harika bir çarşamba gecesi olacak...kozagitarrr demiş ki:enis-TEN demiş ki:25 EKİM ÇARŞAMBA GECESİ İZMİR DUNGEON BAR'DA SAAT 23:00'DA SAHNEDEYİZ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ...
heh hele şükür be 8O bende ne zaman dinliycem bunları diyodum hele şükür yani 😉 çarşamba ordayım bütün gruba selamlar 😆 :twisted:
enis-TEN demiş ki:PROGRAMIMIZ 27 EKİM CUMA GECESİNE ALINMIŞTIR BİLGİNİZE...
tüh belik bi durum yok programlar çakıştığı için cuma gecesi çıkıcaz saat 23:00 da bekleriz herkesi...kozagitarrr demiş ki:enis-TEN demiş ki:PROGRAMIMIZ 27 EKİM CUMA GECESİNE ALINMIŞTIR BİLGİNİZE...
aaaasitirrr 8O 😢 o zaman ben gitmem yarın dungeon'A 😢 tüh beee :evil:
enis-TEN demiş ki:tüh belik bi durum yok programlar çakıştığı için cuma gecesi çıkıcaz saat 23:00 da bekleriz herkesi...kozagitarrr demiş ki:enis-TEN demiş ki:PROGRAMIMIZ 27 EKİM CUMA GECESİNE ALINMIŞTIR BİLGİNİZE...
devamlı terslik çıkıyor ama yapacak bişey yok maalesef işlerini ayarlarsan çık gel...görüşmek üzere cuma 23:00 da sahnedeyiz arkadaşlar bekleriz...kozagitarrr demiş ki:enis-TEN demiş ki:tüh belik bi durum yok programlar çakıştığı için cuma gecesi çıkıcaz saat 23:00 da bekleriz herkesi...kozagitarrr demiş ki:enis-TEN demiş ki:PROGRAMIMIZ 27 EKİM CUMA GECESİNE ALINMIŞTIR BİLGİNİZE...
cuma iş var benim valla 😢 bi türlü izleyemedim ona yanıyorum :evil: 8O