Bu iki cok komik yazarlarin kitablarini okumamis olsanizda eminim ki bir gün ismini duymusunuzdur. Terry Pratchet Diskdünyanin yaraticisidir Douglas Adams ise Otostopcunun Galaksi Rehberi dizisinin kitaplari ile satis rekorlari kirmistir. Birinin espirisini seviyorsaniz 100 de 100 öbürkünü de seversiniz. Espiritüel, ilginc, zekice yapilmis bir kitap...fantasy komedi diyebiliriz ikisininde tarzina....
Ben fantasy romanlarini sevmedigim halde bu kitablara bayildim🙂...belki bunlarin espiri anlayisi benimkine benzedigi icindir...
Bazileri sever bazikileri nefret eder bu tür kitaplardan bence kendiniz kesf edin hangi kategoriye dahil oldugunuza😉
Douglas Adamsin Otostopcunun Galaksi Rehberi dizisi kitaplarinin konusu dünya ve yasam ne icin yasamin anlami ne ? sorusu üstünde kurulu bir hikaye.(sakin felsefe kitabi falan sanmayin alakasi bile yok🙂...dünyanin farelerden yönetildigini biliyormuydunuz??🙂..bilmiyorsaniz bence bu kitabi mutlaka okuyun🙂
Terry Pratchett ise Diskdünya diye birsey yaratti...dünya yuvarlak degil disk seklinde hemde filler tarafindan tasiniliyor..filler ise bir kaplumbaga üzerinde dikeliyor...ve bu komplex dünya uzayda yüzüyor😉...
Ilk okumaya basladiginizda kafanizin karismasina garnati veriyorum😉...ama okudukca ayrilamayacaginizi sizde anlayacaksiniz...bol eglenceler!!😉
Otostopçunun Galaksi Rehberi dizisinin kitapları:
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (1979)
The Restaurant at the End of the Universe (1980)
Life, the Universe, and Everything (1982)
So Long, and Thanks For All the Fish (1984)
Mostly Harmless (1992)
Ben fantasy romanlarini sevmedigim halde bu kitablara bayildim🙂...belki bunlarin espiri anlayisi benimkine benzedigi icindir...
Bazileri sever bazikileri nefret eder bu tür kitaplardan bence kendiniz kesf edin hangi kategoriye dahil oldugunuza😉
Douglas Adamsin Otostopcunun Galaksi Rehberi dizisi kitaplarinin konusu dünya ve yasam ne icin yasamin anlami ne ? sorusu üstünde kurulu bir hikaye.(sakin felsefe kitabi falan sanmayin alakasi bile yok🙂...dünyanin farelerden yönetildigini biliyormuydunuz??🙂..bilmiyorsaniz bence bu kitabi mutlaka okuyun🙂
Terry Pratchett ise Diskdünya diye birsey yaratti...dünya yuvarlak degil disk seklinde hemde filler tarafindan tasiniliyor..filler ise bir kaplumbaga üzerinde dikeliyor...ve bu komplex dünya uzayda yüzüyor😉...
Ilk okumaya basladiginizda kafanizin karismasina garnati veriyorum😉...ama okudukca ayrilamayacaginizi sizde anlayacaksiniz...bol eglenceler!!😉
Otostopçunun Galaksi Rehberi dizisinin kitapları:
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (1979)
The Restaurant at the End of the Universe (1980)
Life, the Universe, and Everything (1982)
So Long, and Thanks For All the Fish (1984)
Mostly Harmless (1992)