Özür diliyorum bu şekilde anlaşıldığı için ama dediğim gibi durup durup dururken birine sataşacak değilim ya.Bunlar hoş karşılanacak kelimeler değiller. Bazı insanlar umursamıyor olabilir. O benim sorunum değil.
Özür diliyorum bu şekilde anlaşıldığı için ama dediğim gibi durup durup dururken birine sataşacak değilim ya.Bunlar hoş karşılanacak kelimeler değiller. Bazı insanlar umursamıyor olabilir. O benim sorunum değil.
Tünel'de ismi lazım değil büyük bir mağazanın 90'ların başında millet orjinal ayrımına şimdiki kadar hakim değilken squier fenderlerin saplarına işlem yaptırıp orjinal fender diye sattıklarını bilirim..
"Hadi lan, yok artık" filan diyecek oldum da yaşım daha 23-24, karşımdaki adam 50 yaş civarı, gayet ciddi, bildiğin o zamanın büyük mağazalarından birinin sahibi, sohbetimiz gayet iyi.. Güzel kazıkladılar vaktiyle milleti, gerçi bahsettiğim mağaza da bana ciddi indirimler yapsa da pek namlıydı kazıklama konusunda..Vay be neler dönmüş be piyasada. 😵😵
Ben araya girerek bir soru sorayım o halde ? Teşhir/demo ürünün, garantisi var mıdır yok mudur bu halde ? Olmasa, saçma olur çünkü bu satılan mal sonuçta garanti süresi devam ediyor olabilir(henüz 1 yıldır paketi açılmış demo ürün filandır?) Olur desem, yine saçma çünkü bu bir teşhir ürünü ve bir miktar indirim yapılmış(en azından yapılmıştır diyorum) buna göre garantisinin de olmaması gerekiyor(yıpranma payına karşı garanti devre dışı gibi düşünebiliriz) ilk arada çıkan şu:
Teşhir Ürünün Garantisi Hakkında
Burada garanti süresi aynıdır denmiş, Bu mantığa göre teşhir ile normal ürünün kullanıcı için hak arama konusunda hiç bir farkı yok gibi duruyor. Tabi ki teşhir-demo ürünü 2. eldir bana göre ve en az %30 indirimle satılması gerekir. Avrupa'daki mağazalar bu işi böyle çeviriyor. Teşhir, hiçbir zaman sıfır ürün değildir. İndirimle almışsanız adil bir alışveriş olmuş. Sıfır fiyayına satmışlarsa sizin de bu konuda bilginiz yoksa ayıp etmişler, 'ayıplı' kısmı bu olmuş. Yoksa, sıfır gitar almış gibi bütün haklara sahipsiniz. Garanti süresi içinde çıkabilecek sorunlardan iade ve tamir de isteyebiliyorsunuz, sadece 14 günle sınırlı değil bu olay. (teşhir ürünü, sonradan sorun çıkarma ihtimali artar diye düşünürseniz diye belirtmek istedim.)
Aradım, çinili han tünel mağazasında ücretsiz bakım tel değişimi yapacaklar, + puan kazandı dore 😀
bence + puanı hemen vermeyin. sonuçta yapmaları gereken bir şeyi sizin vaktinizi alarak, sıkıntıya sokarak yaptılarAradım, çinili han tünel mağazasında ücretsiz bakım tel değişimi yapacaklar, + puan kazandı dore 😀