adamin aksanI bozuk ama çok ho$ olmu$ bence 🙂scrotestical demiş ki:o arap olan (Fez galiba) süper. gay mi lan o öyle. bi garip konuşuyo.
o cacuk gayin tam tersi surekli kizlara falan asilan bi tip diye hatirliyorum izlemyeli uzun zaman oldu ama ben o cocugun karaktere bayiliyorum ya...scrotestical demiş ki:o arap olan (Fez galiba) süper. gay mi lan o öyle. bi garip konuşuyo.
bunlari yazmazsak ba$ka neler hakkinda yazabiliriz söylesene :?:knopfler demiş ki:gereksiz yere neden herkes birbirine diziyi anlatıyor..
ben de şu sahneyi çok severim..
ben de bunu.....
ben de çok severim....
bunları yazmak için neden girilir ki buralara..anlamıyorsunuz sanırım..burası forum..geçici bir olay değil..buraya yazdıklarınız hep kalacak..adam gibi iki satır yazı okumak için birçok işsiz güçsüz insanın yazdığı yazıyı okumak zorundayız artık....sizin gibiler batırdı forum olayını..
ben de çok severim bu diziyi.....
knopfler demiş ki:gereksiz yere neden herkes birbirine diziyi anlatıyor..
ben de şu sahneyi çok severim..
ben de bunu.....
ben de çok severim....
bunları yazmak için neden girilir ki buralara..anlamıyorsunuz sanırım..burası forum..geçici bir olay değil..buraya yazdıklarınız hep kalacak..adam gibi iki satır yazı okumak için birçok işsiz güçsüz insanın yazdığı yazıyı okumak zorundayız artık....sizin gibiler batırdı forum olayını..