That 70's Show (tv8)

4 arkadaşın bir araya gelip bir konuyu tartıştıkları sahneler süper oluyor. kamera döne döne birinden diğerine geçiyor. ben en çok o sahnelerde gülüyorum. her biri ayrı koparıyor insanı.

gereksiz yere neden herkes birbirine diziyi anlatıyor..

ben de şu sahneyi çok severim..

ben de bunu.....

ben de çok severim....

bunları yazmak için neden girilir ki buralara..anlamıyorsunuz sanırım..burası forum..geçici bir olay değil..buraya yazdıklarınız hep kalacak..adam gibi iki satır yazı okumak için birçok işsiz güçsüz insanın yazdığı yazıyı okumak zorundayız artık....sizin gibiler batırdı forum olayını..

ben de çok severim bu diziyi.....

knopfler demiş ki:

ben de bunu.....

ben de çok severim....

bunları yazmak için neden girilir ki buralara..anlamıyorsunuz sanırım..burası forum..geçici bir olay değil..buraya yazdıklarınız hep kalacak..adam gibi iki satır yazı okumak için birçok işsiz güçsüz insanın yazdığı yazıyı okumak zorundayız artık....sizin gibiler batırdı forum olayını..

ben de çok severim bu diziyi.....
bunlari yazmazsak ba$ka neler hakkinda yazabiliriz söylesene :?:

knopfler demiş ki:

ben de bunu.....

ben de çok severim....

Peh...

Çok tatlı dizi yaw,özellikle de benim gibi 70 leri özleyenler için..
Laurie:O bedava konser bileti benim hakkım!
Michael:Hadi Laurie,sen Led Zeppelin'i sevmezsin bile
Laurie:Hiç de bile!Aslında Led'i çok seksi buluyorum.
puhahahah var mı böyle bişii yaw...

ya türkçe dublajlı yayınlıyorlar...
bunu nekadar zamandır yapıyorlar ya...
kınıyorum... FELAKET

hiç ruh falan yok, bide türk dublajı dünyanın en iyi dublajı derler azerbaycan televizyonundan beter ya, inanamıyorum.

allahalah ya...
bak kızdım şimdi :evil:

Evet yaa bayadır türkçe dublajlı gösteriyolar.Hiç izleyesim kalmadı valla.Bikere Fez'in konuşması kendine has onu hiç yapamamışlar.Kötüü olmuş

Geri