M mycobe 16 Şubat 2007 #102 bi konser görüşmem daha olcak sizle eğer yetkili kişi beni msnden eklerse sevinirim başarılar
A AluminiumBass 16 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi #103 mycobe demiş ki: konserde başarılar aynı sahneyi paylaşcaz görüşmek üzere bi konser görüşmem daha olcak sizle eğer yetkili kişi beni msnden eklerse sevinirim başarılar Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler, mycobe. Biz de TheRockuLa'ya başarılar diliyoruz. Kendime yetkili demiyorum, 🙂 ama MSN'den ekledim sizi.
mycobe demiş ki: konserde başarılar aynı sahneyi paylaşcaz görüşmek üzere bi konser görüşmem daha olcak sizle eğer yetkili kişi beni msnden eklerse sevinirim başarılar Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler, mycobe. Biz de TheRockuLa'ya başarılar diliyoruz. Kendime yetkili demiyorum, 🙂 ama MSN'den ekledim sizi.
A AluminiumBass 16 Haziran 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi #104 17 Haziran Pazar (ÖSS Gecesi) saat 20:00 civarında Biziz'de sahne alacağız.
R Romi 23 Haziran 2007 #105 The Aluminium Company'i sahnede Bizi'de dinleme fırsatı buldum..ozlellikle Roxanne'i muthiş yorumladınız ellerinize saglık..Butun grubu tebrik etmek isterim Golge lekesi adına..Basarılar arkadaslar..Keep moving forward 🙂 🙂
The Aluminium Company'i sahnede Bizi'de dinleme fırsatı buldum..ozlellikle Roxanne'i muthiş yorumladınız ellerinize saglık..Butun grubu tebrik etmek isterim Golge lekesi adına..Basarılar arkadaslar..Keep moving forward 🙂 🙂