The Blame

Evet efendim, herkese uzun bir aradan sonra buradan merhaba; doğrudur bir grup kurduk, bir hayali gerçekleştirdik(vokal benim de :twisted: ).
İlk demomuzu önümüzdeki günlerde yapıyoruz, aslında hepi topu bir cover grubuyuz ama olsun mutluyuz halimizden, dileriz dinletebiliriz bir kısmınıza yaptığımız işleri 🙂

Grubun tarzı aslında thrash-death-heavy arasında gidip geliyor, malum herkes sadece bir tarzı sevmiyor, bakarsınız bir gün my dying bride da çalarız(ismimiz buna gayet uygun gibi duruyor 🙂 ).

Hatta siteden Big_Balls da gitaristimiz olur.

Şımarık bir çocuk gibi geldim yazdım ve gidiyorum 🙂
Umarım gelecekte daha güzel haberlerle de mesajlar yazarız vs vs.

Sevgiler saygılar turkrock...

Evet Bende Geldım...Yakındır ,aksılık cıkmassa 26-1 arası kayıt ıcın studyoya gırecegız...turkrock'ın haberı olacaktır bundan zaten merak etmeyın: )..

merhabalar turkrockın yeni uyesiyim.

bende the blame grubunun ritm gitaristiyim. gruba yeni katıldım ve kısa zmaanda iyi dost olduk. kayıtlar tamamlandıktan sonra inşallah başarı için istediklerimizn hepsini gerçekleştireceğiz.

sevgiler turkrock...

baya bir geç kalmış olsak da the Blame BALfest'e çıkıyor...
13 Haziran'da herkesi bekleriz, coverlarımızın yanında bestemizi de dinleyebilirsiniz falan filan hatta yani 🙂

Ve soruya da geç de olsa cevap vermek gerekirse: grup İstanbul'da kuruldu, kış dönemi inanılmaz bir faaliyetimiz olamasa da yazın çalışıyoruz baya. yaş ortalaması ufak tefek, ama enstruman hakimiyetleri düşünüldüğünde arkadaşları en büyükleri ve vokalleri olarak tebrik ediyorum 🙂

Başlangıçta canımız ne isterse onu çalıyorduk ama artık thrash üzerine yoğunlaştık ve ilk bestemizi de dinleme şansınız var, garaj'da bizi aramanız yeterli(mix'i çok kötü ama idare edin artık).

Geri