umuT777 11 Temmuz 2004 #121 Rocker89 demiş ki: "istanbulda theClimb'in yas sinirsiz bir konseri" hayalimi unutsam iyi olacak galiba... Hepsini görmek için tıklayın... muhtemelen istanbul'da konser olduğu zaman sen 18'i geçmiş olacaksın 😀 o yüzden üzülme 😛 ...
Rocker89 demiş ki: "istanbulda theClimb'in yas sinirsiz bir konseri" hayalimi unutsam iyi olacak galiba... Hepsini görmek için tıklayın... muhtemelen istanbul'da konser olduğu zaman sen 18'i geçmiş olacaksın 😀 o yüzden üzülme 😛 ...
R Rocker89 11 Temmuz 2004 #122 umuT777 demiş ki: Rocker89 demiş ki: "istanbulda theClimb'in yas sinirsiz bir konseri" hayalimi unutsam iyi olacak galiba... Hepsini görmek için tıklayın... muhtemelen istanbul'da konser olduğu zaman sen 18'i geçmiş olacaksın 😀 o yüzden üzülme 😛 ... Hepsini görmek için tıklayın... 🙂 o da güzel 😆
umuT777 demiş ki: Rocker89 demiş ki: "istanbulda theClimb'in yas sinirsiz bir konseri" hayalimi unutsam iyi olacak galiba... Hepsini görmek için tıklayın... muhtemelen istanbul'da konser olduğu zaman sen 18'i geçmiş olacaksın 😀 o yüzden üzülme 😛 ... Hepsini görmek için tıklayın... 🙂 o da güzel 😆
R rostrum 11 Temmuz 2004 #123 umuT777 demiş ki: Rocker89 demiş ki: "istanbulda theClimb'in yas sinirsiz bir konseri" hayalimi unutsam iyi olacak galiba... Hepsini görmek için tıklayın... muhtemelen istanbul'da konser olduğu zaman sen 18'i geçmiş olacaksın 😀 o yüzden üzülme 😛 ... Hepsini görmek için tıklayın... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
umuT777 demiş ki: Rocker89 demiş ki: "istanbulda theClimb'in yas sinirsiz bir konseri" hayalimi unutsam iyi olacak galiba... Hepsini görmek için tıklayın... muhtemelen istanbul'da konser olduğu zaman sen 18'i geçmiş olacaksın 😀 o yüzden üzülme 😛 ... Hepsini görmek için tıklayın... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
K kreed 11 Temmuz 2004 #124 eylul ayinda manhattanda olabilir konser..her eylul oldugu gibi kemanci kesin olur..olurda olur..
umuT777 11 Temmuz 2004 #125 kreed demiş ki: eylul ayinda manhattanda olabilir konser..her eylul oldugu gibi kemanci kesin olur..olurda olur.. Hepsini görmek için tıklayın... güzel güzel... biraz uzak tarih ama olsun yinede güzel haber... 🙂
kreed demiş ki: eylul ayinda manhattanda olabilir konser..her eylul oldugu gibi kemanci kesin olur..olurda olur.. Hepsini görmek için tıklayın... güzel güzel... biraz uzak tarih ama olsun yinede güzel haber... 🙂
R rostrum 12 Temmuz 2004 #126 kreed korkuların gercek oluyor. Seni bi hafta boş bıraktım yarın istanbula dönüyorum. Bi si lazım mı eskişehirden
kreed korkuların gercek oluyor. Seni bi hafta boş bıraktım yarın istanbula dönüyorum. Bi si lazım mı eskişehirden
K kreed 13 Temmuz 2004 #127 🙂 yok canim kardesim..ben memleketteyim zaten.1 ay falan gelmem oralara 🙂
R rostrum 14 Temmuz 2004 #128 ii o zaman climb konseri ne zaman samsunda ki yani. Kesinleşti mi. Ben de atlayıp gelsem 🙂 şahane olmaz mı
ii o zaman climb konseri ne zaman samsunda ki yani. Kesinleşti mi. Ben de atlayıp gelsem 🙂 şahane olmaz mı
umuT777 15 Temmuz 2004 #133 s_hifty dostum sen gel istanbula 😀 söz bak krallar gibi ağırlayacam seni...
umuT777 16 Temmuz 2004 #135 rostrum demiş ki: dostluk cemberi oluşturan grup the climb esenlikler diler 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... 😀 ne alaka ?
rostrum demiş ki: dostluk cemberi oluşturan grup the climb esenlikler diler 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... 😀 ne alaka ?
s_hifty 16 Temmuz 2004 #136 aha gelicem ulan istanmbul a ahaha (nahhhhh ) nereye geliyorsun ufff 🙁 izmir e gelin be daha ne diyeym
aha gelicem ulan istanmbul a ahaha (nahhhhh ) nereye geliyorsun ufff 🙁 izmir e gelin be daha ne diyeym